Escrit Gent d'Alella. Octubre de 2022. "Jornades d'Ocupació. La feina en joc"
 
Versió per imprimir
gda
  • Alella no para. Després d'uns mesos d'estiu en què tot i que la maquinària del nostre Ajuntament ha continuat funcionant, s'han fet moltes activitats lúdiques que s'havien ajornat els darrers anys. Hem gaudit molt que és el que tocava i ara hem de seguir treballant.  

    Des de la nostra regidoria de Promoció de la Salut, Ocupació i Ciutadania, aquest proper mes d'octubre engeguem les VIII Jornades d'Ocupació, amb el títol “La feina en joc”. 

    Volem arribar i animar a qualsevol persona que estigui en recerca de feina o que vulgui millorar i realitzar canvis professionals, per a que s'inscrigui i assisteixi a aquestes jornades. 

    Jornades que es fan de forma conjunta al nostre municipi junt a les poblacions de Teià i El Masnou, i on la durada d'aquestes és de tres dies. 

    El 26 d'octubre s'inauguraran les VIII Jornades a l'edifici del Centre del Masnou. Hi ha programada una conferència inaugural de “Desenvolupament d'habilitats en joc i tecnologia i gestió de sabotejadors interns”. 

    El 27 d'octubre, canviem de població i les activitats seguiran a Teià, a Can Llaurador. Amb un joc tipus “Escape Room” de taula, i que ens ajudarà a reconèixer les nostres competències professionals amb els nostres punts forts per exposar-los de la millor manera i poder planificar un pla de millora personal. 

    I el dia de la cloenda de les Jornades, el 28 d'octubre, es farà l'activitat “Connecta amb el teu Ikigai a través del joc conscient”.

    Descobrirem el procés de les emocions i com saber-les gestionar. Aprendrem a reconèixer el llenguatge del cos, a augmentar la confiança i a alliberar bloquejos, per a equilibrar el món interior entre la vida social i laboral. La demostració d'aquesta activitat girarà al voltant de determinats particularitats del llibre Ikigai , “Els secrets del japonès per a una vida llarga i feliç”. 

    Esperem i desitgem que aquestes Jornades siguin pròsperes i puguin ajudar al màxim a tota la nostra ciutadania en la millora i evolució de la seva vida professional. 

Pujar al principi de la pàgina