Escrit Gent d'Alella. Novembre de 2022. "Estem actius, no parem!"
 
Versió per imprimir
gda
  • La nostra regidoria no s'atura i seguim treballant per a les persones.

    A les darreries del mes d'octubre han tingut lloc les VII Jornades d'Ocupació, que han estat gestionades tècnicament pels 3 Ajuntaments partícips: Alella, El Masnou i Teià. Com ja vaig anomenar en el discurs de cloenda que vam fer al nostre poble, agrair a la gent participant, al personal dels ajuntaments i als tècnics especialistes que han portat les sessions, l’èxit de la gestió.

    Hem intentat encoratjar als assistents en l'optimisme, esperant que tot el que ens han plantejat els col·laboradors i tècnics especialistes hagi pogut servir per a reconduir determinades situacions professionals. Tot i que tant sols representi un petit bri d'esperança i aprenentatge, ja ens en sentim satisfets. 

    I enllaçant amb una altra activitat que va gaudir de molt bona acollida l'any passat, amb el títol “Compartint sentits comuns per al benestar emocional” encarem les II Jornades de Salut Mental, que tindran lloc els propers dijous 10 i divendres 11 de novembre als matins, on es reflexionarà sobre la salut mental en l'adolescència i la joventut, i la salut emocional i el suïcidi.

    Després de l’èxit de les Primeres Jornades de l'any passat, animem la ciutadania a participar-hi i inscriure's a: alella.cat/jornades salut mental.

    Tanmateix, aquest mes de novembre també s'engega el gran recapte d'aliments els dies 25, 26 i 27, amb un format mixta a escollir, on es combinarà la recollida d'aliments amb la donació monetària als establiments i a la pàgina Web www.granrecapte.com

    Animem a fer-vos voluntaris a aquesta mateixa Web, on l'eslògan d'aquest any és “AJUDAR OMPLE”, basat en la solidaritat i on, apart d'ajudar a carregar el rebost, també omplim a la persona. 

    Finalment, no volem oblidar-nos d'informar que el proper dia 5 de novembre tindrà lloc la Donació de sang a les antigues escoles Fabra (espai jove) de 10 a 14 h i de 17 a 21h per a tots aquells voluntaris que vulguin “Donar el millor d'un mateix”.

    En definitiva, Jornades i activitats encarades a ajudar als ciutadans del nostre poble, i preparades i organitzades amb molta empenta, alegria i il·lusió. 

    Salut i Solidaritat!!!

Pujar al principi de la pàgina