Escrit Gent d'Alella juliol-agost de 2022. "A Alella fem festa"
 
Versió per imprimir
gda
  • La gent del nostre poble sempre ha destacat per les ganes de gaudir, de sortir i participar de la festa. “Som un poble optimista”

    Després de deixar enrere la primavera de la Gent Gran, que ens va portar gran varietat d'activitats i que va concloure amb la catorzena Festa de la Gent Gran, vam veure amb gran orgull i satisfacció com s'omplia de nou el pavelló municipal. Amb el vuitantè dinar d'Homenatge a la Vellesa, prop de tres-cents avis, van recuperar aquesta festa tan especial i màgica.

    Sense gaire temps per al descans, el Festival d'estiu omplirà les dues primeres setmanes de juliol. En ubicacions extraordinàries com els parcs, l'Espai d'Arts Escèniques, les vinyes d'Alella, els jardins de Cal Marqués, ... i amb multitud d'esdeveniments musicals.

    La tercera setmana de juliol, amb els “músics en residència” podrem gaudir i saber com es treballa en la preparació de concerts, doncs els assajos seran oberts i gratuïts i es faran a l'espai de les Arts Escèniques, on a continuació ens presentaran els concerts. 

    I acabarem el mes de juliol amb la Festa Major de Sant Feliu, amb prop de seixanta activitats organitzades per a tothom.

    Començarem amb l'engrescadora festa per als joves del nostre poble, i tot seguit encetarem la Festa Major. 

    Una bona culminació a tots aquests mesos de primavera i estiu, divertint-nos amb tot d'activitats lúdiques que tant ens agraden i ens mereixem.

    Gaudim molt!!, però sempre amb precaució i responsabilitat.

    Salut

Pujar al principi de la pàgina