Escrit Alella Primer-PSC octubre de 2021. "#SOMAlternativa"
 
Versió per imprimir
Alella primer PSC
  • Constituït a Barcelona, el 6 de juny de 2021, el Govern Alternatiu de Catalunya és una iniciativa que, a imatge dels “shadow cabinets” característics de la política britànica i inspirada en el Govern Alternatiu impulsat pel president Pasqual Maragall l'any 2000, neix com a instrument per fer una oposició rigorosa i constructiva, de país, i impulsar una alternativa real a la coalició independentista vigent.

    El Govern Alternatiu que lidera Salvador Illa contribuirà, des de l'oposició, a fer avançar el país:

    • A partir del seguiment crític i la fiscalització d'un Govern de la Generalitat nascut d'una fórmula fracassada i amb les prioritats equivocades.
    • Impulsant canvis, solucions i configurant una alternativa al Govern de la Generalitat amb propostes d'actuacions i polítiques públiques.
    • Oferint mà estesa i col·laboració a l'Executiu en les qüestions d'interès general i disponibilitat màxima per arribar a grans acords i pactes de país.

    El Govern Alternatiu neix amb el convenciment que Catalunya, després de 10 anys de decadència, no pot perdre més temps, i amb la certesa que les darreres eleccions autonòmiques van marcar un punt d'inflexió, l'obertura d'una nova etapa política a Catalunya.

    Justícia social, equitat i igualtat d'oportunitats

    L'acció del Govern Alternatiu de Catalunya pivotarà al voltant de la política real, la que prioritza allò que realment importa per damunt de qualsevol altra cosa, posant el focus en tres prioritats: 

    • Vèncer el virus amb una aposta decidida pel nostre sistema de salut.
    • Reactivar l'economia, ampliant-ne la base productiva, el teixit industrial del país, creant ocupació de qualitat i traient el màxim rendiment dels Fons Europeus.
    • No deixar ningú enrere; això vol dir justícia social, això significa equitat i igualtat d'oportunitats.

    Si voleu tenir informació més detallada dels acords del Govern Alternatiu, us convidem a visitar la web: http://www.socialistes.cat/propostes/

Pujar al principi de la pàgina