Escrit Gent d'Alella desembre de 2021. "Feina feta"
 
Versió per imprimir
gda
  • Aquest mes de novembre és un mes de molta feina, un mes intens. Ho vam començar amb les setenes jornades d'ocupació, es van fer els dies 2, 3 i 4 de novembre. El primer dia com a municipi organitzador, es va fer al nostre poble, a les golfes de Can Lleonart, els dos restants al Masnou.

    L'assistència sempre va estar coberta entre 20 i 40 persones en cadascuna de les sessions, van sortir molt satisfets i així ho reflectien als qüestionaris de valoració.

    Vam tenir contacte directe amb empreses i amb directors de recursos humans de les mateixes.

    Tot seguit es van fer les jornades de salut mental, els dies 10, 11 i 12 de novembre. Totes elles a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Van ser les primeres jornades que s'han fet al nostre poble, i la nostra intenció és repetir-les en propers anys. Destaquem la bona acollida i els diferents ponents i professionals que hi han participat, així com els organitzadors i assistents.

    Moltes van ser les activitats, converses, tallers per a joves-adolescents, laboratoris, tallers per a famílies, recitals de poesia, espectacle de teatre i moltes més.

    També la gran recollida d'aliments (Banc d'Aliments) els dies del 19 al 27 de novembre. Aquest any a causa de la COVID s'han fet donacions econòmiques a les caixes dels supermercats i dels comerços, donacions que es convertirien en aliments específics més sol·licitats per les persones necessitades.

    Per acabar el mes, són a punt de finalitzar les tres formacions que estem fent: neteja, logística i comerç.

    Salut i feina.

Pujar al principi de la pàgina