Escrit Gent d'Alella juliol/agost de 2021. "Ara toca guadir"
 
Versió per imprimir
gda
  • Després de quasi un any i mig de pandèmia, amb patiment i molts esforços, veiem que poc a poc sembla que estem guanyant una de les lluites més importants que segurament haurem tingut ens els darrers anys. Amb un 10% de la nostra població contagiada durant el Covid, hem avançat aconseguint que el 50 % de la ciutadania del nostre poble ja estigui vacunada de primera dosi i el 30 % amb la segona. Preveient que a final de l'estiu tindrem la gran majoria de la població. Tenim dret a ser optimistes i tenim moltes ganes de gaudir, de sortir, de celebrar,.....i ho farem sense dubte amb responsabilitat. 

    Alella ha de recuperar poc a poc la quotidianitat i les activitats. Ha de recuperar el servei i l'atenció a les persones en la distància curta. Ha de recuperar l'alegria. Ha de recuperar els seus moments d'oci i de fer poble. I l'estiu de ben segur ens ajudarà. I per a que així sigui, ja hem pogut celebrar les Jornades de la Gent Gran, amb accions de lleure i informatives per a tota la nostra estimada gent gran. Jornades que van acabar amb el 79è dinar d'homenatge a aquest col·lectiu de ciutadans, que es mereixen això i molt més del que els hi puguem fer i donar.

    Després podrem reprendre també al juliol el tant estimat i valorat Festival d'Estiu on bé sigui als Jardins del Cal Marquès, o a l'Espai d'arts Escèniques, o a la Sala de cinema del Casal, .... podrem gaudir de concerts i espectacles diversos.

    Per a tot seguit, celebrar del 23 de juliol a l'1 d'agost, la Festa Major de Sant Feliu. On la Caminada Popular, el campionat d'estructures amb tronc de fusta, les sardanes, el torneig de pàdel, el cinema a la fresca, les havaneres, els jocs per als més menuts, els espectacles musicals, la participació dels timbalers del vi i del most, espectacles pirotècnics, concurs de dibuix infantil,.... i diverses activitats més, ens han de fer oblidar el mal tràngol i ajudar-nos a tornar a participar dels esdeveniments socials amb família i amics.

    ARA TOCA GAUDIR!! Molt bon estiu d'esperança!!

    Som-hi!!

Pujar al principi de la pàgina