Escrit Ciutadans febrer de 2021. Eleccions dins la pandèmia
 
Versió per imprimir
  • Logo ciutadans

    Hola veïns, seria molt fàcil donar-li la culpa al PSC, però ERC no va ser capaç d'aconseguir un acord per suspendre les eleccions amb tots els partits polítics, van presentar el seu decret i a empassar…..

    En l´últim ple municipal es va tornar a aprovar una altra proposta de Ciutadans Alella per a baixar el preu dels subministraments públics de Llum, Aigua i Gas i per a protegir els més vulnerables.

    Només la CUP va votar en contra, per què??...no saben, no contesten….

    Us demano el vot a tots els veïns d'Alella que no sou independentistes, perquè ja veieu on ens han portat els que volen dividir Catalunya, reculada econòmica, desigualtat i atur.
    En les pròximes eleccions autonòmiques de Catalunya pots continuar votant a qui et fica la mà en la butxaca i cerca nous “chiringuitos” per a ficar a més amiguets que pagaràs amb nous impostos, o triar el canvi de govern amb un partit polític que miri pels catalans com fem des de Ciutadans.

    Ja està bé que ens carreguin a impostos per acontentar milers de polítics que van perdre la seva cadira en el passat. Fora “chiringuitos” polítics, fora impostos innecessaris, fora aquest govern que es fon els nostres diners i després ens deixa penjats als autònoms, a les pimes, als ciutadans sense mesures que ens proporcioni estabilitat.

    Si tu ja t'has cansat de tanta irresponsabilitat i tant malbaratament, no pots tornar a votar el mateix, has de votar canvi i, el canvi, passa per un govern que ofereixi solucions no maldecaps. 

    INDEPENDIZA'T d'aquells que només volen la teva ruïna per al seu benefici polític. 
    INDEPENDIZA'T d'aquells que malbaraten i no tenen per a donar ajudes directes. 
    INDEPENDIZA'T dels qui t'han pres el pèl amb les màscares, amb les vacunes, amb els test pcr…. 

    El canvi comença per canviar de govern. 
    #VotaCs Ciutadans

Pujar al principi de la pàgina