Escrit JuntsxCAT febrer de 2021. Junts per fer, Junts per ser
 
Versió per imprimir
Junts
  • La coherència és un bé escàs, especialment en la política actual. I ho veiem massa sovint. Us posen només uns exemples:

    • Parlen de feminisme, però mai han tingut una candidata a la Presidència de Catalunya.
    • S'autonomenen purs i nets i no recorden els contrabandistes del Pirineu o els germans amb influències de l'IBEX 35 que viuen dels contractes públics.
    • Parlen de canvi però fan el mateix de sempre i exclouen sistemàticament a un partit profundament demòcrata.
    • Porten unitat en les seves sigles però mai volen anar amb ningú.

    I així masses exemples que fan que la gent hagi perdut la confiança amb molta de la classe política.
    Junts per fer, junts per ser no és un eslògan més. És una declaració d'intencions que vol demostrar la coherència de les persones que conformem aquest nou partit. Un partit que sap conjugar les diferents sensibilitats de la nostra societat  amb una gran capacitat gestora, perquè només amb paraules i escarafalls no es gestiona un país.

    La Laura Borràs ha demostrat ser una dona preparada, íntegra (per més que han intentat embrutar la seva imatge) i amb una capacitat de resistència pròpia d'una gran líder. Tenim l'oportunitat que ella sigui la primera Molt Honorable Presidenta de Catalunya. Catalunya s'ho mereix.

    Lluitar pel nostre dret a ser un país independent no es contraposa a la bona gestió dels recursos públics i la consecució del bé comú, sigui independentista o no. Tenim dret a una bona gestió de la nostra sanitat i de les nostres finances. Tenim dret a polítics valents que facin polítiques valentes i no pas tecnòcrates covards que no saben les vicissituds d'un autònom, d'un petit empresari o d'una treballadora quan arriba final de mes. Algú que sàpiga gestionar una crisi i no “liar-la” més com han fet aquests últims mesos.

    Fem-ho junts. Vota Laura Borràs, Vota Junts

Pujar al principi de la pàgina