Escrit Gent d'Alella gener de 2021. 2021 any d'esperança
 
Versió per imprimir
gda
  • anquem l'any 2020, segurament un dels anys més difícils de les nostres vides, marcat per l'alarma sanitària del COVID -19.

    Com sempre davant l'adversitat, la gent s'ha mostrat extremadament solidària, engegant moltes iniciatives, com molt bé sabeu.

    L'any 2021 comença amb renovada il·lusió i esperança, però encara haurem de seguir uns mesos més amb molta feina i tenint molta cura. 

    Però també comença amb l'esperança de vèncer aquesta terrible pandèmia. La tan desitjada vacuna ja la tenim aquí, i de manera ordenada es començarà a vacunar per grups de risc. La resta de grups caldrà que esperin assossegadament i complidorament, com hem fet fins ara. 

    La vacuna arriba just en un moment molt necessari per a la nostra població , que tanca l'any amb unes dades esgarrifoses, amb 393 casos confirmats i 2716 casos sospitosos d'estar-ho. 

    Tots tenim moltes ganes i molta necessitat de que aquest principi d'any 2021 sigui el punt d'inflexió cap a un camí d'esperança que ens porti a poder viure amb una normalitat desitjada. I una vegada ens en sortim, que ens en sortirem!! tingueu-ho clar, siguem sent les persones solidàries que hem aflorat durant aquest procés. 

    Seguim creixent humanament amb aquest aprenentatge que ens proporciona la vida. Una vida que hem d'estimar i valorar. 

    Endavant i molt bon any 2021!!

Pujar al principi de la pàgina