Escrit Ciutadans desembre de 2020. Els pressupostos de la vergonya (III)
 
Versió per imprimir
Logo ciutadans
  • Seguint l'escrit continuat a Gent d'Alella

    És el moment d'implicar-nos i d'estar units per protegir als que més estan patint els efectes de la pandèmia i de la crisi. No només els veïns i veïnes d'Alella han de fer esforços, sinó que el consistori té la responsabilitat de respondre davant les necessitats.

    Hem de ser exemplars.

    La proposta consensuada per 4 de les 5 forces de l'oposició aconsegueix eliminar un 33'5% de les retallades proposades pel Sr. Almendro i enviem un missatge inequívoc als nostres veïns i veïnes: estem en política per fer un servei públic i no per buscar un benefici propi. Si demanem sacrificis hem d'estar en disposició de fer-los de la mateixa manera. És un deure ètic i de corresponsabilitat.

    Doncs bé, la proposta no va caure bé als senyors i senyores del govern d'Alella. De fet els va fer sentir molt malament, tant, que el seu NO va ser sec i sonor. Sense cap més explicació.

    Cap contraproposta. RES. Van decidir reservar-se per justificar-se en el Ple on pensaven aprovar-ho sense avergonyir-se el menys mínim.
    I amb aquestes circumstàncies vam arribar al Ple de Novembre. Després d'explicar-nos els imports de les rebaixes i les excuses pertinents van coreografiar el seu NO a la nostra proposta. A banda de l'actuació del Sr. Almendro, s'hi van afegir el Sr. Payà, la Sra. Matas i la Sra. Vilaró (Teresa) que van interpretar un pobre cant coral farcit de mentides i injúries amb l’únic objectiu de distreure i no entrar a la proposta. Demagògia, Ignorància, Populista, Pobre i Desconeixement, van ser només algunes de les perles dels intèrprets, que amb l’únic propòsit de defensar el seu salari i les seves compensacions no van titubejar si el que feien era ètic i just pel poble que diuen representar. I és que “ande yo caliente y ríase la gente” no els pot definir millor.

    Continua a la secció d'Alella Primer-PSC

Pujar al principi de la pàgina