Escrit Gent d'Alella desembre de 2020. Els pressupostos de la vergonya (II)
 
Versió per imprimir
gda
  • Seguint l'escrit iniciat a Junts d'Alella

    Abans d'aprofundir en la proposta volem explicar-vos que sí és cert que la millor manera de començar l'any és amb els pressupostos aprovats, però si aquesta aprovació es demora uns dies i podem trobar fórmules millor que beneficiïn al conjunt dels alellencs i alellenques, paga la pena. Hi ha administracions amb pressupostos prorrogats i se'n surten. Uns dies no són un problema.

    La proposta consistia en 4 punts que havien de servir per establir unes bases de negociació per tal d'ajudar al Sr. Almendro a tirar endavant el pressupost. Així per iniciar un diàleg de manera constructiva, els proposàvem aquestes mesures d'estalvi econòmic:

    1. Reducció d'un 20% de sous i compensacions per assistències a Plens, Comissions, Juntes de Govern i Tribunals de tota la classe política d'Alella durant tot el període de l'any 2021. Les 13 regidores i regidors hem de donar exemple davant la situació que estem vivint.

    2. Reducció d'un 20% de les compensacions per assistències a Tribunals i d'altres comissions dels membres que no són regidors o regidores.

    3. Eliminació del càrrec de confiança. És una despesa important que podem evitar i les funcions i tasques que executa aquesta persona les pot realitzar qualsevol treballador/a públic qualificat per gestionar la Secretaria d'Alcaldia.

    4. Eliminació de la Gerència, entenent que amb la figura de l'Interventor i el seu equip adjunt ja es poden desenvolupar les tasques de supervisió i control de l'Ajuntament.
    Només amb aquestes retallades, que res afectarien a la ciutadania, es produiria un estalvi superior als 200.000 euros en els comptes afectats. Alliberem recursos en benefici de la ciutadania.

    Cal recordar que l'Ajuntament d'Alella disposa de 4 regidors/es de Govern a dedicació completa.

    Continua a la secció de Ciutadans d'Alella

Pujar al principi de la pàgina