Escrit Gd'A abril/agost de 2020. Unitat i mans esteses
 
Versió per imprimir
gda
  • Estem vivint moments molt greus i excepcionals en els que hem perdut familiars, amics, amigues, veïns... Des d'aquí, en primer lloc, la nostra abraçada més forta als seus éssers estimats després d'aquests mesos sense El Full.

    Unitat. Treballar entre tots i totes amb solidaritat, respecte i humilitat. Tot el poble ho necessita i només així ens en sortirem. Des de la nostra agrupació, vam proposar 60 mesures i idees per superar aquesta etapa i recuperant-nos econòmica i socialment de la Covid19. Un Pla de Recuperació d'Alella que hem compartit a https://gentdalella.cat/ amb molta il·lusió i convenciment de que entre tots i totes podem prendre mesures urgents i excepcionals per tal de reprendre l'activitat del poble. Així ho he anat proposat en el plens i en les comissions que s'hi han celebrat aquests últims mesos.

    Gent d'Alella, com agrupació de veïns, vol seguir contribuint amb propostes a curt, mig i llarg termini en benefici de la gent i de l'economia del poble, sense partidismes, i de manera propositiva, amb la resta de grups municipals i agents socials i econòmics del poble. Per això, també hem llançat una enquesta enviada a 265 comerciants i autònoms del poble per saber què necessiten de l'Ajuntament.

    No podem ni hem de continuar com si no hagués passat res, si volem tenir un projecte de futur per al nostre poble, necessàriament hem de replantejar-nos moltes coses que fèiem fins ara i reiniciar les nostres vides. El destí ens ha donat una gran lliçó, tot pot canviar en tan sols una setmana, aprenem i estiguem preparats per a un futur diferent, per a nosaltres i sobretot, pel que els hi transmetrem a les futures generacions. L'Ajuntament també ha de fer una reflexió sobre infraestructures com la Biblioteca i plans urbanístics recollits al POUM que ara ja no tenen sentit.

    Ens tens molt a prop per solucionar de forma eficient els reptes que tenim tot deixant de banda partidismes i interessos particulars.

    Molt bon estiu i cuida't molt !!

Pujar al principi de la pàgina