Escrit Gd'A març de 2020. Infraestructures del segle passat. Impostos del segle XXI
 
Versió per imprimir
gda
  • Ja fa 20 anys que estem al segle XXI. I ja en fa molts més que algunes urbanitzacions a Alella, com la de Mas Coll, pateixen de la manca d'inversió i renovació de les infraestructures bàsiques. Fet que provoca que qualsevol inclemència faci difícil residir
    en un municipi tan atractiu i que molts estimem. Són moltes les mancances que es detecten darrerament i que denoten certa pèrdua de qualitat de vida:

    - Línies elèctriques i de telecomunicacions molt exposades a qualsevol inclemència meteorològica.
    - Carrers i voreres en mal estat.
    - Serveis cada cop més precaris de transport públic

    De fet, el darrer mes de desembre, el temporal de vent que tingué lloc en el nostre territori va fer que les línies de llum i telefonia caiguessin com un castell de naips, deixant sense llum ni cobertura telefònica un bon grapat de veïns de Mas Coll. De fet, no es va disposar de servei fins ben entrat el mes de gener.

    Aquesta inoperància de les empreses, amb la complicitat necessària de l'equip de govern municipal, va fer que serveis bàsics i necessaris, per exemple, per a la Tele-assistència de la gent gran, quedessin ben penjats. L´única resposta que es va rebre en alguns casos eren trucades d'alguna regidora de l'ajuntament demanant calma i paciència.

    On eren els responsables? Quines gestions es van fer per a solucionar la problemàtica? Només la insistència dels veïns i veïnes afectats va permetre que no s'arribés al mes de febrer sense servei.

    No som conscients de cap gestió dels representants dels ciutadans, davant les companyies proveïdores. Cap reclamació. Eren les vacances de Nadal, però els càrrecs electes ho són per a defensar i representar els ciutadans 24 hores al dia, 365 dies a l'any.

    Demanem que s'actuï de forma concreta en la millora de les infraestructures municipals, de manera coherent amb els elevats impostos els mes cars del Maresme, que es paguen al nostre municipi (els únics actualitzats al S.XXI).

Pujar al principi de la pàgina