Filtrar esdeveniments
Exposicions temporals
Publicat l'11 de març de 202011.03.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
"20.33h", d'Ona Boix
A Can Manyé, del 13 de març al 19 d'abril de 2020. L'exposició està tancada al públic per l'alerta sanitària pel coronavirus
Cartell Ona Boix
 • Dates: 
  Del 13 de març al 19 d'abril de 2020 AJORNAT PER L'ALERTA SANITÀRIA
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20h. Dissabte i diumenge, d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé, Espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Descripció

  Exposició de pintura sobre seda de caràcter geomètric.
  L'obra en essència és un intent de comprensió de la dimensió, el volum, el pes i l'instant d'un univers que s'imagina i s'observa a ell mateix, sempre sota la serenitat continguda pròpia de les lleis de l'entropia.
  L'única aproximació, relativa i subjectiva, és causada per la visió fragmentada del conjunt de l'obra i la seva serialització, cosa que ens deixa entreveure canvis en l'espai-temps d'un mateix objecte. Alhora, el caràcter múltiple de moltes peces permet que la seva instal·lació pugui omplir l'espai trencant els clàssics marcs de la paret però sense perdre l'elegància de l'ordre. Malgrat tota la força en els aspectes formals, el color té el pes principal en l'obra i l'artista troba aquesta vibració cromàtica en el suport de la seda.

  Ona Boix va començar pintant teles a mà segons tècniques orientals que requerien paciència i perícia i més tard va incorporar l'estampació digital al seu treball. Avui compagina la seva feina com a pintora i dissenyadora de gràfica tèxtil, marcant una clara diferència de conceptualització entre l'una i l'altra, però alhora retroalimentant-se formalment de manera inevitable.
  Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

  Inauguració: Divendres 13 de març a les 20h AJORNADA

  FULL DE SALA 

  CAN MANYÉ INFORMA:

  Divendres 13 de març estava previst inaugurar a Can Manyé aquesta mostra plena de color que precisament neix d’un espai i moment de retir, amb el valor del temps molt present i que, en paraules de la mateixa artista, busca comprendre la dimensió, el volum, el pes i l'instant d'un univers que s'observa a ell mateix.


  Mentre duri el confinament compartirem algunes de les obres que formen part de la proposta, convidant-vos a fer una petita visita virtual que s'anirà construint a poc a poc, dedicant temps a cada peça.

  Comencem! 👇


  Títol: Dos Minuts i Mig, 2018 

  2 peces de 35 x 27 cm

  Pintures sobre seda

  www.onaboix.com


  Exposició Ona Boix. Primer acció compartida

  Títol: Sense Títol, 2015 3 peces 93 x 74 cm Acramina sobre seda

  Fotos exposició 2


  Ona Boix Ajuntament d'Alella Revista Alella #canmanyeart

Pujar al principi de la pàgina