Portada|Cultura i Festes|Regidoria de Cultura|Can Manyé. Espai d'art i creació
Filtrar esdeveniments
Can Manyé. Espai d'art i creació
Telèfon
935408723
Localització
Horari

Dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h. Dissabte i diumenge d'11 a 14h.
Tancat de l'1 al 31 d'agost.

L'espai d'art i creació Can Manyé és la reconversió d'una antiga fàbrica tèxtil, al nucli històric d'Alella en equipament cultural públic dedicat a la creació, producció i difusió de l'art, la cultura i el pensament contemporani. Té per objectiu desenvolupar programes de recerca, producció i exhibició de projectes artístics contemporanis duts a terme per creadors professionals d'àmbit local, nacional i internacional, tant a nivell formal com conceptual i contribuir al desenvolupament i la difusió de la cultura al municipi. A Can Manyé es vol treballar per imbricar les propostes més experimentals i eclèctiques de cultura contemporània amb trets característics, entitats i col·lectius d'Alella i de la comarca del Maresme.

Dinàmic i actiu, Can Manyé ofereix una programació d'exposicions i activitats integrades i vinculades com tallers, visites guiades, cicles de conferències, intervencions al poble, cicles de projeccions, propostes específiques i treballs en procés, buscant en tot moment la participació i la complicitat dels alellencs i les alellenques.

Així mateix volem també donar especial atenció als artistes emergents vinculats a la comarca i al context social on es troba ubicat l'espai. Can Manyé ofereix també un programa de propostes, en forma de visites guiades, tallers, especialment adreçades a l'educació primària, secundària, batxillerats, escoles d'arts i ensenyament d'adults, que permetin una aproximació al món de l'art contemporani i  també promoure el pensament creatiu i contribuir al desenvolupament del pensament crític.

can manyéCan Manyé

L'EDIFICI
L'espai d'art i creació Can Manyé disposa de tres espais diferents:

Espai central:
Acull exposicions, instal·lacions i, en general, les propostes artístiques. És una nau amb sostre entrebigat de ferro i llum natural. Diferents mòduls permeten distribuir l'espai de manera dinàmica i plantejaments expositius dinàmics

Espai audiovisuals:
Es tracta d'una sala de petites dimensions que complementa l'espai central. L'absència de llum natural fa la sala especialment idònia per a la projecció d'audiovisuals.

Espai altell:
Es tracta d'un espai polivalent, on s'hi poden dur a terme xerrades, conferències, però també instal·lacions, mostres,  relacionades o no,  amb l'activitat que s'esta desenvolupant a l'espai central.

DESTAQUEM

Joan Adell Álvarez, va guanyar la 23a edició del premi de poesia Maria Oleart,  i Albert Gassull Bustamante, el premi de la 19a edició del Guida Alzina de contes. A l'acte de lliurament, que es va celebrar el 17 de novembre a Can Manyé, es va recordar la figura de la poeta alellenca Mercè Giralt.Llegir més

“Perquè has vingut”, de l’artista empordanesa Tura Sanglas, és la darrera proposta artística de l’any. S'inaugura divendres 8 de novembre a les 20h i es podrà visitar fins al 15 de desembre. Llegir més

Pujar al principi de la pàgina