Notícies
Publicat el 6 de juliol de 201806.07.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tot a punt per al CapdeJove!
L'Ajuntament recupera el Cap de Setmana Jove del 20 a 22 de juliol

Cap de JoveDesprés de provar amb èxit el canvi de data a l’edició anterior —quan es va traslladar de primavera a l’estiu aprofitant el programa de Festa Major— la Regidoria d’Adolescència i Joventut torna enguany a recuperar i revitalitzar la imatge del Cap de Setmana Jove. Serà l’aperitiu de la Festa Major, però tindrà personalitat pròpia, per tal de diferenciar clarament el programa adreçat a joves i adolescents del conjunt de propostes festives.

Una quinzena d’activitats

S’han programat més d’una quinzena d’activitats per als dies 20, 21 i 22 de juliol, la major part de les quals són propostes recollides en el procés de participació Connecta’t al Capde que s’ha fet durant els mesos d’abril i maig. La participació del jovent no es limita a la l’elaboració del programa si no que tindrà continuïtat també en el desenvolupament de la festa, a través del treball realitzat per les diferents comissions que sorgir del procés participatiu.

Seran tres dies d’activitats culturals, festives, artístiques i esportives pensades amb l'objectiu de promoure l'oci saludable i alternatiu i potenciar les interrelacions i la participació de les diferents entitats juvenils del poble.

Música a l’Hort de la Rectoria

La música tindrà com sempre un paper molt destacat. Les primeres propostes són el concert de Paula Grande i un taller de rap i hip hop en clau de gènere que es farà divendres a partir de les 19h al pati de les Antigues Escoles Fabra. Divendres és també la nit de Dídac Tomàs de Ràdio Flaixbac, Homes Lúdriga i Adala, a l’Hort de la Rectoria, i dissabte la nit de concerts durà al mateix escenari, a Kalabranda, Joan Garriga & Galàctic Mariatxis i DJ Surda.


Espai food trucks

Divendres i dissabte, des de les 18h i fins l’1 de la matinada, el pati de les Antigues Escoles Fabra es convertirà en un espai food trucks per poder menjar ben a gust en una entorn tranquil.

L’espai estarà gestionat per alumnes del curs de cuina del PFI Baix Maresme.

Prevenció i festa responsable

En aquesta edició es torna a fer un esforç molt important per promoure la festa segura amb un servei de transport nocturn gratuït per facilitar la tornada a casa les nits de divendres i dissabte, amb sortida davant de l’Hort de la Rectoria i recorregut els barris de muntanya i arribarà fins a Teià i el Masnou. A més, hi haurà presència d’educadors i educadores de carrer en punts estratègics, i s’instal·larà un servei d’informació i prevenció (La Base) que vetllarà

per evitar situacions de risc amb especial atenció als possibles problemes d’assetjament sexual. A més, passada a mitjanit s’encendran els focus de la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports per tal d’evitar que el jovent es concentri en aquest espai i aprofiti la foscor per dur a terme conductes de risc.

Inscripcions

Totes les activitats són gratuïtes, excepte el vermut electrònic i el cercatasques, que val 5 i 6 euros, respectivament. També cal fer inscripció per participar en algunes de les propostes del programa emplenant el formulari www.alella.cat/inscripcionscapde. Més informació a www.alella.cat/capde.

La figura del CapdeJove

Un grup de joves d'Alella ha iniciat una recollida de propostes per crear la figura del CapdeJove. Si voleu podeu participar en el procés en les reunions que es fan divendres a la tarda a l'Espai Jove. Si vols més informació pots enviar un whatsapp al telèfon 615844715 o un correu electrònic a alellajove@alella.cat

La Base  Transport capde

FESTA SEGURA. FEU CAS DELS CONSELLS DE SEGURETAT.

banner festa segura

Capdejove
Traduir aquesta pàgina

CAP DE SETMANA JOVE 2018

Del 20 al 22 de juliol de 2018 
 
DIVENDRES 20 DE JULIOL
 
17h Drons
Pistes exteriors Pavelló Municipal d’Esports 
Aquesta activitat proposa una introducció al món dels drons i dels aparells voladors. Primer hi haurà una mostra d’aparells i les seves particularitats, després hi haurà una explicació inspiradora del potencial aplicatiu que tenen aquesta aparells avui en dia i acabarà amb una exhibició de vol. Gratuït

19h Concert amb la Paula Grande
Pati Antigues Escoles Fabra
Nascuda i renascuda a prop del mar, Paula Grande va néixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. El 2015 decideix crear la seva òpera prima, un disc que portarà per títol "Viatge Interestel•lar" i que, tot i l'enorme energia que la Paula Grande posa en ell, resulta una obra delicada, preciosista, plena d'amor a la creació de les cançons, no totes alegres, ni totes tristes, a on se sent el caliu de la proximitat i la fredor de la soledat, el gust salat de la mar, poesia, i sobretot el cor de la Paula amagat entre les notes que donen forma a cada una de les cançons. 
Gratuït

20h Rap i gènere
Pati Antigues Escoles Fabra
La lluita sobre l’equitat de gènere és un compromís de les persones amb la societat, amb aquesta proposta es vol reflexionar quin paper té cada gènere dins el món del hip hop, i en el rap. Per tant, si t’agrada el rap i el hip hop i creus en la igualtat entre les persones, aquesta proposta et pot agradar!Farem un taller de rap i analitzarem les lletres d’algunes cançons d’aquest gènere musical. Gratuït

21h Micro Obert
Pati Antigues Escoles Fabra
Mostra oberta adreçada a persones joves que d’una manera amateur o semiprofessional vulguin interpretar un monòleg d’una durada màxima d’entre 8 o 10 minuts aproximadament.
Pots enviar la teva proposta fins al 13 de juliol a alellajove@alella.cat
Gratuït

22h Cata de vins fets per dones
Pati Antigues Escoles Fabra
Preu: 5 euros
Cal inscriure’s a www.alella.cat/inscripcionscapde i fer el pagament de l’activitat a l’Espai Jove.
*Activitat per a majors de 18 anys

22.45h Karaoke i photocall
Pati Antigues Escoles Fabra
Vols divertir-te i cantar als 4 vents la teva llibertat? També podràs fer la teva foto més personal al racó del photocall.  
Gratuït

23.30h Nit de concerts amb Dídac Tomàs de Ràdio Flaixbac, Homes Llúdriga i Adala
Hort de la Rectoria
LaBase, servei d’informació i prevenció en salut
Servei d’autobús nocturn

Espai Food Trucks
A més a més, al pati de les Escoles Fabra podreu trobar una food trucks i un espai per a estar tranquils i menjar ben a gust. Aquesta food trucks estarà portada pels i les alumnes del PFI d’aquest curs 2017-2018
Obert de 18 a 01h
DISSABTE 21 DE JULIOL

12h Vermut electrònic amb la PD Magenta
Pati Antigues Escoles Fabra
Farem un tast de diferents vermuts i els acompanyarem amb unes bones olives, si no t’agrada el vermut tindràs una alternativa i begudes sense alcohol també. Tot això acompanyats de la PD Magenta.

Preu: 5 euros
Cal inscriure’s a www.alella.cat/inscripcionscapde i fer el pagament de l’activitat a l’Espai Jove.
*Activitat per a majors de 18 anys
 
17h Open d’Escalada
Rocòdrom municipal (Pavelló Municipal d’Esports)
Vine a participar al 1r Open d’escalada d’Alella, hi haurà concurs, música, bon ambient i moltes ganes d’arribar al cim!
Cal inscripció prèvia a www.alella.cat/inscripcionscapde
*Els menors d’edat hauran de venir acompanyats o amb una autorització emplenada pels pares, mares o tutors/es que us donarem a l’Espai Jove o que us podeu descarregar a  www.alella.cat/inscripcionscapde
 
19h Paint War
El Bosquet
El Paint War és un joc d'estratègia que es juga per equips. Hi ha infinitat de maneres de jugar, ja que variant l’objectiu i el nombre de jugadors per equips es pot aconseguir canviar radicalment el joc, i això es podrà decidir allà mateix. Alguns objectius comuns són arribar a la base enemiga, agafar una bandera, rescatar un aliat, etc...cada equip pot anar acumulant punts o bé perdre’n. No deixis que t’ho expliquin!
Cal inscripció prèvia a www.alella.cat/inscripcionscapde (inscripcions individuals o per grup)
Gratuït

22h Cercatasques amb els Diables i els Timbalers del Vi d’Alella
Recorregut: Inici pati de les Antigues Escoles Fabra i final a l’Hort de la Rectoria
Aquesta activitat parteix d’una base molt senzilla que és la de seguir un circuit marcat amb diferents parades fins a arribar al final. Cada parada és un bar on els i les participants del cercatasques podran consumir. Enguany les consumicions estaran acompanyades amb una petita tapa. Es distribuirà de manera gratuïta aigua per qui ho desitgi.  
Cal inscripció prèvia fent un correu a cercatasquesalella@gmail.com
Preu: 6 euros
*Activitat per a majors de 18 anys
 
00h Nit de concerts amb Kalabranda, Joan Garriga & Galàctic Mariatxis i DJ Surda
Hort de la Rectoria
LaBase, servei d’informació i prevenció en salut
Servei d’autobús nocturn

Espai Food Trucks
A més a més al pati de les Escoles Fabra podreu trobar una food trucks i un espai per a estar tranquils i menjar ben a gust. Aquesta food trucks estarà portada pels i les alumnes del PFI d’aquest curs 2017-2018!
Obert de 18h a 01h 
 
DIUMENGE 22 DE JULIOL
 

18 a 20h Torneig de Volei
Pavelló Municipal d’Esports 
Torneig de v0lei per a tots i totes les joves d’entre 12 i 30 anys, tant per a qui en sap com per a qui no en sap! 
Gratuït
HORARIS DEL SERVEIS DE BUS NOCTURN

DIVENDRES 20 DE JULIOL
Sortida davant de l’Hort de la Rectoria
01.30h, 03h, 04h 
Avinguda d’Alella (Parada d’autobús)
Riera Coma Fosca-Avinguda del Mil•lenari
Carrer Selva (Parada d’autobús)
Av Gaudí (Parada d’autobús)
02:30, 03.30h i 4.30h
Teià (Rotonda-Passeig de la Riera)
El Masnou (Kennedy-Manila)
El Masnou (Passeig Prat de la Riba)
El Masnou (Parada Renfe)
El Masnou (Davant IES Mediterrània)

DISSABTE 21 DE JULIOL 
Sortida davant de l’Hort de la Rectoria
03h, 04h, 05h
Avinguda d’Alella (Parada d’autobús)
Riera Coma Fosca-Avinguda del Mil·lenari
Carrer Selva (Parada d’autobús)
Av Gaudí (Parada d’autobús)
03:30h, 04.30h, 05:30
Teià (Rotonda-Passeig de la Riera)
El Masnou (Kennedy-Manila)
El Masnou (Passeig Prat de la Riba)
El Masnou (Parada Renfe)
El Masnou (Davant IES Mediterrània)
Pujar al principi de la pàgina