Notícies
Ja es pot votar el cartells de Festa Major
El cartell guanyador serā aquell que aconsegueixi més punts en la suma de les valoracions realitzades pel jurat (amb un māxim de 6 punts) i per la votaciķ popular (amb un māxim de 4 punts).

Del 28 de maig a l'11 de juny és pot votar el cartell de la Festa Major d'enguany. La votaciķ és pot fer per Internet emplenant el formulari que trobareu en aquest enllaį o bé presencialment, a partir de dilluns 28 de maig, a Can Lleonart. Només és podrā votar una de les 9 propostes que s'han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatōria. Es podrā votar fins a l'11 de juny. 

El cartell guanyador serā aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuaciķ māxima que podrā rebre un projecte serā de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votaciķ popular.  

El jurat estā format pel regidor de Cultura i Festes populars, un tčcnic de l'ārea de Comunicaciķ de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissiķ de Festes i un dissenyador/a o professional de disciplines properes al mķn del disseny. 

El cartell guanyador rebrā un premi de 500 euros.

Voteu aquí

VEROIAN 1

VEROIAN 1 


VEROIAN 2

VEROIAN 2


FEM MANETES

FEM MANETES


ALELLA VA DE FESTA 1

ALELLA
VA 
DE FESTA
MAJOR 1


ALELLA VA DE FESTA 2

ALELLA VA
DE 
FESTA MAJOR 2


TOTS SOM FESTA MAJOR

TOTS SOM
FESTA 
MAJOR

SOM LA PERA

SOM LA PERA 

GRESCA

GRESCA


LA DIVERSITAT FA FESTA MAJOR

LA DIVERSITAT
FA 
FESTA MAJOR 

Informaciķ publicada el 24 de maig de 2018