PortadaPortada - Viure a AlellaViure a AlellaPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadanaParticipaciķ ciutadanaPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - SeccionsSeccionsPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - Seccions - DocumentsDocumentsPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - Seccions - Documents - SUBVENCIONS ORDINĀRIES I EXTRAORDINĀRIES PER A LA REALITZACIĶ D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CARĀCTER SOCIAL 2016SUBVENCIONS ORDINĀRIES I EXTRAORDINĀRIES PER A LA REALITZACIĶ D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CARĀCTER SOCIAL 2016
SUBVENCIONS ORDINĀRIES I EXTRAORDINĀRIES PER A LA REALITZACIĶ D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS DE CARĀCTER SOCIAL 2016

ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A LES ENTITATS SOCIALS D’ALELLA

Vista la valoraciķ efectuada per la Comissiķ de Valoraciķ per tal d’examinar, valorar i resoldre les solˇlicituds de subvencions de les entitats socials d’Alella per al foment d’activitats.

 

Conformement a la proposta de la regidoria de Participaciķ Ciutadana, la Junta de Govern Local acorda en la sessiķ celebrada el 23 de juny de 2016 atorgar les següents subvencions ordināries i extraordināries a les entitats socials que es relacionen per als conceptes i requisits que es detallen:

SUBVENCIONS ORDINĀRIES:

ENTITATSIMPORT SOLˇLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Fundaciķ Tutelar Santa Clara5.600€700€Despeses jornades informatives per disseny i publicitat, carpetes i dossiers i projector. Despeses de presentaciķ per impressiķ cartells, invitacions...
Disma3.000€400€Esplai integrador.
Associaciķ Síndrome d'Asperger del Maresme7.234€1.800€Despeses de sou, activitats i excurcions. 
Fundaciķ Privada del Maresme Pro Persones amb Disminuciķ Psíquica3.000€1.400€Despeses de Treballadors Socials, Neurōlegs i Psiquiatres. 
Voluntariat d'Alella1.770€300€Botes d'aigua, conjunt de guants i buf pels voluntaris de camins escolars i pel curs voluntariat.
Grup local de Cārites de la Parrōguia de Sant Feliu d'Alella2.500€1.000€Compra d'aliments i transport d'aliments de Barcelona a Alella del Banc d'Aliments.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDINĀRIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS5.700€


SUBVENCIONS EXTRAORDINĀRIES:

ENTITATIMPORT SOLˇLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Grup local de Cārites de la Parrōquia de Sant Feliu d'Alella1.000€700€Adquisiķ de nevera.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDINĀRIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS700€