NotÝcies
L'Ajuntament inicia els trÓmits per modificar l'ordenanša d'animals amb la consulta a la ciutadania
Es recolliran les aportacions de la ciutadania mitjanšant un formulari que es podrÓ emplenar a travÚs del web municipal del 10 al 29 d'octubre

Gos

L’Ajuntament ha posat fil a l’agulla per actualitzar l’ordenanša municipal sobre protecciˇ, control i tinenša d’animals aprovada l’any 2008.

En els darrers anys s’ha incrementat considerablement el nombre d’animals al poble i tambÚ ha anat canviant la sensibilitat dels ciutadans i ciutadanes envers la seva tinenša.

Amb l’objectiu de donar resposta a les noves inquietuds i demandes ciutadanes, aquest mes d’octubre s’obre un perÝode de participaciˇ ciutadana per tal que les persones, a tÝtol individual, puguin fer les seves aportacions al procÚs d’elaboraciˇ de la nova ordenanša.

Es tracta d’obtenir una ordenanša que fomenti la tinenša responsable dels animals, la convivŔncia ciutadana i la qualitat de vida de les persones i dels mateixos animals. 

Les aportacions es poden fer del 10 al 29 d'octubre, ambdˇs inclosos,  a travÚs d'aquest FORMULARI. AquÝ hi podreu consultar tambÚ l'ordenanša que estÓ vigent i el formulari per fer totes les propostes i suggeriments que es consideren oportuns.

Les aportacions recollides es tindran en compte, en la mesura del possible, a l'hora d'elaborar la proposta de la nova ordenanša.  

Informaciˇ publicada el 5 d'octubre de 2017