Notícies
L'Ajuntament inicia els tràmits per modificar l'ordenança d'animals amb la consulta a la ciutadania
Es recolliran les aportacions de la ciutadania mitjançant un formulari que es podrà emplenar a través del web municipal del 10 al 29 d'octubre

Gos

L’Ajuntament ha posat fil a l’agulla per actualitzar l’ordenança municipal sobre protecció, control i tinença d’animals aprovada l’any 2008.

En els darrers anys s’ha incrementat considerablement el nombre d’animals al poble i també ha anat canviant la sensibilitat dels ciutadans i ciutadanes envers la seva tinença.

Amb l’objectiu de donar resposta a les noves inquietuds i demandes ciutadanes, aquest mes d’octubre s’obre un període de participació ciutadana per tal que les persones, a títol individual, puguin fer les seves aportacions al procés d’elaboració de la nova ordenança.

Es tracta d’obtenir una ordenança que fomenti la tinença responsable dels animals, la convivència ciutadana i la qualitat de vida de les persones i dels mateixos animals. 

Les aportacions es poden fer del 10 al 29 d'octubre, ambdós inclosos,  a través d'aquest FORMULARI. Aquí hi podreu consultar també l'ordenança que està vigent i el formulari per fer totes les propostes i suggeriments que es consideren oportuns.

Les aportacions recollides es tindran en compte, en la mesura del possible, a l'hora d'elaborar la proposta de la nova ordenança.  

Informació publicada el 5 d'octubre de 2017