Notícies
Can Lleonart es posa en marxa
El 18 i 19 de setembre s'obren les inscripcions per a antics alumnes i veïns i veïnes del poble

Can LleonartEl centre cultural Can Lleonart comença el curs amb energies renovades. Les activitats de cursos i tallers es reprendran el 4 d’octubre, però abans cal formalitzar les inscripcions: els antics alumnes i els veïns i veïnes d’Alella les podran fer els dies 18 i 19 de setembre, i a partir del 20 s’obriran a tothom. El programa de tardor ofereix una vuitantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l’increment de l’oferta vinculada al món de vi i la gastronomia. Als cursos i tallers s’afegeixen, com cada temporada, les sortides, tertúlies i concerts. 
Les sortides

Can Lleonart ens proposa quatre sortides: el camí de ronda de Fornells a Tamariu per Aiguablava i Aigua Xelida; un passeig en burricleta pels arrossars de Pals i la Gola del Ter; una caminada de Sant Hilari Sacalm a Arbúcies; i una visita guiada als terrats de Santa Maria del Mar.

Cicle de música clàssica 

Els convidats són: els júniors de Músics en Residència, Dvorák Quintet i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. Les entrades es posen a la venda el 9 d’octubre.

Dvòrak Cambra de Terrassa 48  Músics en Residència

Tertúlies i presentacions

Aquesta tardor es parlarà de salut dental; del prolífic compositor Georg Philipp Telemann, i de l’oli que es produeix a Can Nualart, al Vallès Oriental.  

Més informació i inscripcions a Can Lleonart www.canlleonart.com 

Nous cursos de tardor

Informació publicada el 15 de setembre de 2017