Notícies
Can Lleonart es posa en marxa
El 18 i 19 de setembre s'obren les inscripcions per a antics alumnes i veīns i veīnes del poble

Can LleonartEl centre cultural Can Lleonart comenįa el curs amb energies renovades. Les activitats de cursos i tallers es reprendran el 4 d’octubre, perō abans cal formalitzar les inscripcions: els antics alumnes i els veīns i veīnes d’Alella les podran fer els dies 18 i 19 de setembre, i a partir del 20 s’obriran a tothom. El programa de tardor ofereix una vuitantena de cursos i tallers, entre els quals destaca l’increment de l’oferta vinculada al mķn de vi i la gastronomia. Als cursos i tallers s’afegeixen, com cada temporada, les sortides, tertúlies i concerts. 
Les sortides

Can Lleonart ens proposa quatre sortides: el camí de ronda de Fornells a Tamariu per Aiguablava i Aigua Xelida; un passeig en burricleta pels arrossars de Pals i la Gola del Ter; una caminada de Sant Hilari Sacalm a Arbúcies; i una visita guiada als terrats de Santa Maria del Mar.

Cicle de música clāssica 

Els convidats sķn: els júniors de Músics en Residčncia, Dvorák Quintet i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48. Les entrades es posen a la venda el 9 d’octubre.

Dvōrak Cambra de Terrassa 48  Músics en Residčncia

Tertúlies i presentacions

Aquesta tardor es parlarā de salut dental; del prolífic compositor Georg Philipp Telemann, i de l’oli que es produeix a Can Nualart, al Vallčs Oriental.  

Més informaciķ i inscripcions a Can Lleonart www.canlleonart.com 

Nous cursos de tardor

Informaciķ publicada el 15 de setembre de 2017