X
Emergència sequera
Portada|Cultura i Festes|Concurs i degustació de plats de peres
 
Versió per imprimir
Concurs i degustació de plats de peres

XVIII CONCURS DE PERES FARCIDES i  I CONCURS DE PLATS CUINATS AMB PERES

Si vols participar només cal que portis els plats, cuinats a casa, el dimarts 1 d'agost, a les 17.30, al pati de Can Lleonart. No cal que els presenti la mateixa persona que els ha cuinat. Es pot participar indistintament a un o als dos concursos. Per les peres farcides: el plat s'ha de presentar amb dues peres farcides amb suc.

  • Premis al millor plat i a la millor presentació.

Per els plats cuinats amb peres: la presentació és lliure, però ha de contenir la quantitat suficient per a ser tastat pel jurat.

  • Premis al millor plat i a la preparació més original.

A més tastarem les peres farcides cuinades per la Montserrat i la Carme Figueras.

Pujar al principi de la pàgina