Notícies
Blaumut, cap de cartell al Festival d'Estiu
El Festival avança al 10 de maig la venda d'entrades i es deslliga de la proposta de Músics en Residència, que tindrà programa propi.

Blaumut

El Festival d’Estiu tindrà canvis en aquesta tretzena edició. Es manté el calendari del mes de juliol (del 30 de juny al 15 de juliol), però s’avança al maig la difusió i la venda d’entrades. Enguany, el programa no incorporarà els concerts de Músics en Residència, com ha vingut fent des de l’any 2010. L’Ajuntament ha volgut separar les dues propostes musicals amb la voluntat de posar en valor i donar relleu a les estades musicals i als concerts de música clàssica, amb un programa propi de Músics en Residència, una proposta única a Catalunya que enguany se celebrarà del 17 al 22 de juliol.  

A partir del 10 de maig es poden adquirir les entrades directament a l’Oficina de Turisme o bé a través d’Internet des del web del Festival www.festivalalella.cat i també des de www.codetickets.com. Les entrades es poden descarregar des del mòbil sense necessitat d’imprimir-les.

Blaumut, cap de cartell

Blaumut, un dels grups musicals més consolidat del panorama actual del pop català, presentarà el 8 de juliol als Jardins de Cal Marquès, el seu tercer disc Equilibri, un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l’èpica ni la contundència. 

El Festival arrencarà el 30 de juny amb un concert gratuït al parc de Can Sors del grup Funkystep & The Sey Sisters, una formació especialitzada en diferents gèneres de la música negra. El 7 de juliol, el Festival trasllada el seu escenari als Jardins de Cal Marquès amb The Gospel Viu Choir —una formació de 60 veus acompanyats de 5 músics d’excel·lent trajectòria internacional— i l’espectacle Reload, un gospel innovador i vital que busca la implicació del públic.

Alta Alella i Bouquet d’Alella

Seguint el camí iniciat fa quatre anys d’obertura a espais privats, el programa incorpora altres esdeveniments als cellers Alta Alella i Bouquet d’Alella. Cadascun d’ells oferirà un concert, amanit amb vi i gastronomia, i també espectacles per a tota la família. El divendres 14 de juliol, Marion Harper torna a Alta Alella i estrena escenari al Celler de les Aus: un glop d’aire fresc, per ballar i comprovar in-situ perquè és una de les artistes revelació. 

El 15 de juliol el celler Bouquet d’Alella oferirà un programa doble amb les actuacions de Meritxell Neddermann & Ferran Savall i Rusó Sala

Els dos cellers també han programat activitats enogastronòmiques i familiars. A Alta Alella les propostes són la teatralització del conte El raïm inquiet i el xef sobre rodes Marc Badia amb la seva foodtruck Marc & CO. A Bouquet d'Alella han programat un taller de música familiar, un concert per a nadons i les propostes gastronòmiques del restaurant El Nou Antigó a Bouquet d’Alella.

El fulletó amb tota la programació es repartirà la propera setmana a totes les llars del municipi. També es pot consultar la programació i comprar les entrades al web www.festivalalella.cat


EL PROGRAMA DEL FESTIVAL D'ESTIU ALELLA 2017

Divendres 30 de juny

22h Parc de Can Sors.  Funkystep & The Sey Sisters. Gratuït

Funkystep and The Sey Sisters

Diumenge 2 de juliol

11h Alta Alella. Teatralització del conte “El raïm inquiet”. 10 euros

Divendres 7 de juliol

22h Jardins de Cal Marquès. The Gospel Viu Choir. 15 euros

The Gospel Viu Choir

Dissabte 8 de juliol

22h Jardins del Cal Marqués. Blaumut. 15 euros

Blaumut

Divendres 14 de juliol

22h Celler de les Aus (Alta Alella). Marion Harper. 15 euros

Marion Harper

Dissabte 15 de juliol

11h Bouquet d’Alella. Taller de música en família. 8 euros

18h Bouquet d’Alella. Concert per a nadons “Aire”. 8 euros

22h Bouquet d’Alella. Ferran Savall & Meritxell Neddermann + Rusó Sala. 15 euros

Meritxel Neddermann i Sergi Saval  Rusó Sala

 

Programa Festival d'Estiu

Programa Festival d'Estiu

Fitxer: Desplegable_FE_2017_Def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 359,17 kB

Cartell del Festival   web del Festival

Apunts del  Festival d'Estiu 

Informació publicada el 5 de maig de 2017