Consell Sectorial Municipal de Barris

El Ple de l'Ajuntament celebrat el 28 de juliol de 2016 va aprovar la creaciķ del Consell Sectorial Municipal de Barris.

Aquest consell sectorial, previst en les actuacions del Pla d'Acciķ Municipal, neix com espai d'interlocuciķ amb les associacions de veīns i veīnes d´Alella. Per a la creaciķ d'aquest Consell Sectorial, serā necessāria una majoria absoluta, tal com ho descriu l'article 23 del Reglament de Participaciķ Ciutadana d´Alella.

El Plenari del Consell Sectorial estā integrat per l'Alcalde, exercint de president, i per un/a representant de cadascuna de les associacions de veīns i veīnes inscrites en el Registre Municipal d'Entitats d'Alella. El president resta facultat de convidar als responsables de les diverses ārees de l'Ajuntament segons l´ordre del dia de la convocatōria.

El Plenari del Consell es reunirā un trimestralment en sessiķ ordināria i, en sessions extraordināries, sempre que el president consideri necessāria la convocatōria i quan ho solˇlicitin una tercera part dels seus membres.

La creaciķ del Consell es va aprovar amb els vots a favor d'ERC+SxA, Alella Primer-CP i Alternativa per Alella-CUP i el vot en contra de Gd'A, CDC i PP. 

  • Primera reuniķ del Consell Sectorial Municipal de Barris: 22 de novembre de 2016
  • Segona reuniķ del Consell Sectorial Municipal de Barris: 21 de febrer de 2017.  Presentaciķ de la sessiķ. 
Presentaciķ Consell de barris

Presentaciķ Consell de barris

Fitxer: presentacio_consellbarris_20170221.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 20
Mida: 3,42 MB

  • Tercera reuniķ del Consell Sectorial Municipal de Barris: 28 de novembre de 2017 


Properes sessions previstes: 

  • Dimarts, 27 de febrer de 2018
  • Dimarts, 29 de maig de 2018
  • Dimarts, 18 de setembre de 2018
  • Dimarts, 27 de novembre de 2018