PortadaPortada - Viure a AlellaViure a AlellaPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadanaParticipaciķ ciutadanaPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - SeccionsSeccionsPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - Seccions - DocumentsDocumentsPortada - Viure a Alella - Participaciķ ciutadana - Seccions - Documents - Subvencions ordināries i extraordināries per a la realitzaciķ d'activitats de les entitats de carācter social 2015Subvencions ordināries i extraordināries per a la realitzaciķ d'activitats de les entitats de carācter social 2015
Subvencions ordināries i extraordināries per a la realitzaciķ d'activitats de les entitats de carācter social 2015

ATORGAMENT DE SUBVENCIONS PER A LES ENTITATS SOCIALS D’ALELLA

Vista la valoraciķ efectuada per la Comissiķ de Valoraciķ per tal d’examinar, valorar i resoldre les solˇlicituds de subvencions de les entitats socials d’Alella per al foment d’activitats.

 

Conformement a la proposta de la regidoria de Participaciķ Ciutadana, la Junta de Govern Local acorda en la sessiķ celebrada el 30 d'abril de 2015 atorgar les següents subvencions ordināries i extraordināries a les entitats socials que es relacionen per als conceptes i requisits que es detallen:

SUBVENCIONS ORDINĀRIES:

ENTITATSIMPORT SOLˇLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Fundaciķ Tutelar Santa Clara6.750€500€Despeses jornades informatives per disseny i publicitat, carpetes i dossiers i projector. Despeses de presentaciķ per impressiķ cartells, invitacions...
Disma1.000€400€Esplai integrador.
Associaciķ Síndrome d'Asperger del Maresme6.525€900€Formaciķ a psicōlegs de l'associaciķ.
Esquima Associaciķ de Familiars de Persones amb Malaltia Mental1.000€400€Treballs exteriors, transports i missatgers i serveis professionals.
Fundaciķ Privada del Maresme Pro Persones amb Disminuciķ Psíquica16.500€1.400€Treball externs i serveis del CDIAP del Maresme.
Voluntariat d'Alella1.770€300€Botes d'aigua, conjunt de guants i buf pels voluntaris de camins escolars i pel curs voluntariat.
Grup local de Cārites de la Parrōguia de Sant Feliu d'Alella2.500€1.600€Compra d'aliments i transport d'aliments de Barcelona a Alella del Banc d'Aliments.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDINĀRIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS5.500€


SUBVENCIONS EXTRAORDINĀRIES:

ENTITATIMPORT SOLˇLICITATIMPORT CONCEDITCONCEPTE
Grup local de Cārites de la Parrōquia de Sant Feliu d'Alella382,76€382,76€Compra d'un congelador.
TOTAL IMPORT SUBVENCIONS ORDINĀRIES CONCEDIT A ENTITATS SOCIALS382,76€