Notícies
Sortejats els tres habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge

Sorteig habitatges del CanongeAquest dimecres, 8 d'abril, s'ha fet el sorteig d'adjudicació dels tres habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge. De les 24 sol·licituds presentades, divuit van ser admeses i sis van ser rebutjades per no reunir alguns dels requisits de les bases de la convocatòria. Les sol·licituds que no han resultat adjudicatàries han passat a formar part d'una llista d'espera que seguirà l'ordre determinat pel sorteig.

L’Ajuntament va iniciar al desembre el procés per a l’adjudicació dels tres habitatges socials —dos d’una habitació i un de dues— del carrer Canonge. Aquesta nova promoció d’habitatges públics, que es destina a règim de lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys, ha estat finançada i gestionada directament per l’Ajuntament i incrementa el parc local d’habitatges protegits de lloguer amb tres pisos més, els quals s’afegeixen als 61 de la promoció de Cal Doctor i als 8 de les Heures, promoguts i gestionats per la Generalitat. Es tracta d'un edifici plurifamiliar de tres plantes dividides en un habitatge en planta baixa, i dos habitatges, tipus dúplex a la primera planta.

L’edificació, construïda a tres vents, té la façana principal al carrer Canonge i està adossada a la paret mitgera de l’edifici veí. La façana posterior té una eixida d’ús privatiu amb accés des de l’habitatge de planta baixa. La façana lateral dóna a un passatge de nova creació que connecta la placeta construïda al final del carrer Girona amb el carrer Canonge. L’habitatge de la planta baixa, amb accés directe des de la vorera del carrer Canonge, Habitatges Canongeté una superfície útil de 63 m2 i consta de pati privat, rebedor, dos habitacions, bany i una estança principal amb sala d’estar, menjador i cuina.

A la planta superior s’han construït dos habitatges dúplex que tenen accés directe des del passatge lateral que connecta el carrer Canonge amb el carrer Girona, mitjançant una rampa i una escalinata. Són dos pisos de 40 m2 amb sala-menjador i cuina, lavabo i escala interior a la planta dúplex amb un dormitori, bany complet i rentador amb galeria exterior.

Podeu consultat el resultat del sorteig en aquest enllaç

Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge

Informació publicada el 8 d'abril de 2015