Notícies
Sortejats els tres habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge

Sorteig habitatges del CanongeAquest dimecres, 8 d'abril, s'ha fet el sorteig d'adjudicaciķ dels tres habitatges socials de lloguer per a joves del carrer Canonge. De les 24 solˇlicituds presentades, divuit van ser admeses i sis van ser rebutjades per no reunir alguns dels requisits de les bases de la convocatōria. Les solˇlicituds que no han resultat adjudicatāries han passat a formar part d'una llista d'espera que seguirā l'ordre determinat pel sorteig.

L’Ajuntament va iniciar al desembre el procés per a l’adjudicaciķ dels tres habitatges socials —dos d’una habitaciķ i un de dues— del carrer Canonge. Aquesta nova promociķ d’habitatges públics, que es destina a rčgim de lloguer per a joves d’entre 18 i 35 anys, ha estat finanįada i gestionada directament per l’Ajuntament i incrementa el parc local d’habitatges protegits de lloguer amb tres pisos més, els quals s’afegeixen als 61 de la promociķ de Cal Doctor i als 8 de les Heures, promoguts i gestionats per la Generalitat. Es tracta d'un edifici plurifamiliar de tres plantes dividides en un habitatge en planta baixa, i dos habitatges, tipus dúplex a la primera planta.

L’edificaciķ, construīda a tres vents, té la faįana principal al carrer Canonge i estā adossada a la paret mitgera de l’edifici veí. La faįana posterior té una eixida d’ús privatiu amb accés des de l’habitatge de planta baixa. La faįana lateral dķna a un passatge de nova creaciķ que connecta la placeta construīda al final del carrer Girona amb el carrer Canonge. L’habitatge de la planta baixa, amb accés directe des de la vorera del carrer Canonge, Habitatges Canongeté una superfície útil de 63 m2 i consta de pati privat, rebedor, dos habitacions, bany i una estanįa principal amb sala d’estar, menjador i cuina.

A la planta superior s’han construīt dos habitatges dúplex que tenen accés directe des del passatge lateral que connecta el carrer Canonge amb el carrer Girona, mitjanįant una rampa i una escalinata. Sķn dos pisos de 40 m2 amb sala-menjador i cuina, lavabo i escala interior a la planta dúplex amb un dormitori, bany complet i rentador amb galeria exterior.

Podeu consultat el resultat del sorteig en aquest enllaį

Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge Habitatges Canonge

Informaciķ publicada el 8 d'abril de 2015