Notícies
Publicat el 10 de febrer de 201210.02.2012
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament suspèn l'acte reivindicatiu contra el peatge previst per al 26 de febrer
La mobilització s'ha supès provisionalment davant del compromís de la Generalitat d'estudiar la situació excepcional d'aquest accés

peatgeEls alcaldes d'Alella, Andreu Francisco, Mollet del Vallès, Josep Monràs, i Terrassa, Pere Navarro, s'han reunit aquest dijous, 9 de febrer, amb el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, per reclamar-li que es restableixi la gratuïtat per a la mobilitat obligada als peatges d'Alella, Mollet i Terrassa-les Fonts. Els tres alcaldes han traslladat al conseller el seu malestar amb la decisió d'eliminar l'exempció que s'aplicava a aquests peatges des de 2007 i l'han demanar tornar a recuperar l'antic sistema de bonificacions que suposava un descompte del 100%, de dilluns a divendres, per als usuaris habituals.
A la reunió, el conseller Recoder s'ha compromès a estudiar personalment la situació excepcional d'aquests tres peatges i a presentar en les properes setmanes una proposta concreta per a la mobilitat obligada en aquests tres peatges. Per aquest motiu ha emplaçat els alcaldes a una propera reunió.
Davant d'aquest compromís i en espera del contingut de la proposta que el conseller s'ha compromès a elaborar, l'Ajuntament d'Alella ha decidit suspendre provisionalment l'acte reivindicatiu previst per al diumenge 26 de febrer per demanar la gratuïtat del peatge.
La reunió havia estat demanada pels 3 municipis afectats els quals van decidir sumar esforços en aquesta reivindicació. Els tres municipis s'oposen a la decisió de la Generalitat d'eliminar l'exempció que s'aplicava al aquest peatge de la C-32 des de febrer de 2007 i imposar els mateixos criteris de bonificació que s'han introduït a la resta de barreres de les autopistes de l'entorn de Barcelona des de l'1 de gener.

Pujar al principi de la pàgina