X
Emergència sequera
Portada|Mobilitat i transport|Punt de càrrega de vehicles elèctrics
 
Versió per imprimir
Punt de càrrega de vehicles elèctrics
Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

L'Ajuntament d'Alella va inaugurar el 15 de juny de 2013  un punt de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi, per a ús de tota la ciutadania que disposi d'un vehicle d'aquestes característiques. El servei està instal·lat a l'aparcament de Can Lleonart. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén promoure la mobilitat sostenible i saludable, afavorint l’ús d'aquest tipus de vehicle menys contaminant i respectuós amb el medi ambient.

El punt de recàrrega podrà ser utilitzar per qualsevol conductor o conductora, però per caldrà  recollir prèviament una targeta específica que es lliurarà a l'Ajuntament (Plaça de l'Ajuntament 1), en horari d'atenció al públic.

La recàrrega no té cap cost per a l'usuari que podrà utilitzar-la cada cop que ho necessiti sense limitacions. El cost de l'adquisició de la targeta serà de 5 euros per a les persones empadronades a Alella, i de 10 euros per a les persones d'altres municipis. El punt de càrrega disposa de dues places d'aparcament i dos endolls, de manera que es podran recarregar dos vehicles al mateix temps.

ACCEDEIX AL TRÀMIT DE SOL·LICITUD DES D'AQUEST ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina