Punt de cārrega de vehicles elčctrics

Punt de recārrega de vehicles elčctricsL'Ajuntament d'Alella va inaugurar el 15 de juny de 2013  un punt de recārrega de vehicles elčctrics del municipi, per a ús de tota la ciutadania que disposi d'un vehicle d’aquestes característiques. El servei estā instalˇlat a l’aparcament de Can Lleonart. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament pretén promoure la mobilitat sostenible i saludable, afavorint l’ús d’aquest tipus de vehicle menys contaminant i respectuķs amb el medi ambient.

El punt de recārrega podrā ser utilitzar per qualsevol conductor o conductora, perō per caldrā  recollir prčviament una targeta específica que es lliurarā a l'Ajuntament (Plaįa de l'Ajuntament 1), en horari d'atenciķ al públic.

La recārrega no té cap cost per a l’usuari que podrā utilitzar-la cada cop que ho necessiti sense limitacions. El cost de l’adquisiciķ de la targeta serā de 5 euros per a les persones empadronades a Alella, i de 10 euros per a les persones d’altres municipis. El punt de cārrega disposa de dues places d’aparcament i dos endolls, de manera que es podran recarregar dos vehicles al mateix temps.

Més informaciķ en aquest enllaį