Notícies
Finalitzen els treballs de restauraciķ de la Font dels Eucaliptus

Font dels EucaliptusEl Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha finalitzat els treballs de restauraciķ de la Font dels Eucaliptus, una ārea de lleure situada al barri de Mas Coll. La reforma ha consistit en refer la mina, la mota de davant de la bassa i sanejar el tub de subministrament i la bassa. També s’ha realitzat una recuperaciķ de tots els elements arquitectōnics que envolten la font.
La direcciķ i seguiment de l’obra ha estat realitzada per personal tčcnic del Consell Comarcal del Maresme mercčs al conveni subscrit per a la prestaciķ de suport tčcnic en projectes desenvolupats pel Consorci del Parc de la Serralada Litoral.

Catāleg de fonts i bases
El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha dut terme l’any Font dels Eucaliptus2010 – mitjanįant encārrec a l’empresa Naturalea - l’elaboraciķ del Catāleg de fonts i bases localitzades dins del territori que gestiona. El propōsit d’aquest cens és d’una banda disposar d’un inventari exhaustiu, i de l’altra programar les accions de restauraciķ que siguin necessāries per recuperar aquest element patrimonial vinculat a la cultura del lleure i la natura.

 

Font dels Eucaliptus

Informaciķ publicada el 10 de febrer de 2011