Notícies
Publicat el 10 de febrer de 201110.02.2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Finalitzen els treballs de restauració de la Font dels Eucaliptus

Font dels EucaliptusEl Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha finalitzat els treballs de restauració de la Font dels Eucaliptus, una àrea de lleure situada al barri de Mas Coll. La reforma ha consistit en refer la mina, la mota de davant de la bassa i sanejar el tub de subministrament i la bassa. També s’ha realitzat una recuperació de tots els elements arquitectònics que envolten la font.
La direcció i seguiment de l’obra ha estat realitzada per personal tècnic del Consell Comarcal del Maresme mercès al conveni subscrit per a la prestació de suport tècnic en projectes desenvolupats pel Consorci del Parc de la Serralada Litoral.

Catàleg de fonts i bases
El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha dut terme l’any Font dels Eucaliptus2010 – mitjançant encàrrec a l’empresa Naturalea - l’elaboració del Catàleg de fonts i bases localitzades dins del territori que gestiona. El propòsit d’aquest cens és d’una banda disposar d’un inventari exhaustiu, i de l’altra programar les accions de restauració que siguin necessàries per recuperar aquest element patrimonial vinculat a la cultura del lleure i la natura.

 

Font dels Eucaliptus

Pujar al principi de la pàgina