Notícies
Publicat el 9 de novembre de 201809.11.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Correllengua porta la Nova Cançó a Alella

Correllengua 2018El Correllengua tornarà a fer parada a Alella aquest diumenge 11 de novembre. Aquesta 22a edició està dedicada a la Nova Cançó, un esdeveniment musical, social i polític que va esdevenir un crit de llibertat col·lectiva en un context marcat per la censura, la manca de llibertat d’expressió i de reunió. Promogut per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), el Correllengua pretén reivindicar la llengua, la cultura i els anhels que van significar en el seu moment la Nova Cançó. 

A Alella, a més de l’Ajuntament s’han afegit a l’organització les associació Òmnium Cultural d’Alella, el Masnou i Teià i Assemblea per la Independència d’Alella.

La cita és a Can Lleonart a partir de les 12h amb la lectura del manifest i el concert del grup VerdCel dedicat a la Nova Cançó.

L’acte clourà amb el lliurament de Premis Literaris: el 22è premi de poesia Alella a Maria Oleart i el 18è de contes Alella a Guida Alzina. Enguany s’han presentat 27 obres de poesia i 60 de prosa. 

Pujar al principi de la pàgina