Notícies
Noves propostes de tardor a Can Lleonart
El 17 i 18 de setembre ja poden fer les inscripcions els antics alumnes i usuaris i usuàries empadronats/des a Alella, i a partir del 19 de setembre les inscripcions s´obren a tothom

Can LleonartCan Lleonart obre les classe el 3 d’octubre amb nous tallers i activitats de tardor. El 17 i 18 de setembre ja poden fer les inscripcions els antics alumnes i usuaris i usuàries empadronats/des a Alella, i a partir del 19 de setembre les inscripcions s’obren a tothom. Aquest trimestre s’ofereixen 65 cursos i tallers a més de les sortides i itineraris, tertúlies i el cicle de concerts de música clàssica. 

Programa de tardor Can Lleonart

Can Lleonart ens proposa quatre sortides: a la carbonera de Sant Climent de Peralta; a Cingles i Esplugues del Solsonès; a Montserrat i a Cantonigròs.

En el cicle de música clàssica els convidats són Orpheus XXI, un grup format per immigrants i persones refugiades; el Quintet Cantabile; l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i els júnior de Músics en Residència.

Les tertúlies aniran a càrrec del periodista i escriptor Rafael Nadal, el divulgador musical Joan Vives i la periodista Fàtima Llambrich.

Formulari d'inscripcions

Fulletó programa de tardor 2018

Fulletó programa de tardor 2018

Fitxer: Fulleto_Tardor_18.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,58 MB

Informació publicada el 14 de setembre de 2018