Cultura i Festes
Dimarts, 27 de febrer - 5 h tarda
Dimarts, 27 de febrer - 8 h vespre
Dimecres, 28 de febrer - 2/4 de 10 matí

1r Concurs Crims.DOAlellaLa Biblioteca Ferrer i Guārdia estrena aquest mes de febre el primer cicle de novelˇla negra Crims.DOAlella, una iniciativa que pretén tenir continuītat en anys posteriors, i que parteix d’una primera experičncia organitzada l'any passat a l'entorn d'aquesta temātica literāria. El programa inclou una sessiķ de Club de lectura, tres presentacions de llibres i un concurs. 

Ritme a les golfesDes del 29 de gener es poden adquirir les entrades per als concerts del Cicle de Ritmes de les Golfes de Can Lleonart. El 9 de febrer actuarā Aurora, un grup format per joves talents de l’Escola Superior de Taller de Músics liderat pel cantautor Pere Martínez. Tancaran el cicle Susana Sheiman & Open Gate el 23 de febrer amb un concert en el qual la vocalista i el quintet de jazz oferiran un repertori molt variat amb diferents estils musicals. 

VinstagramLa Biblioteca Ferrer i Guārdia d'Alella i deu biblioteques més que formen part del projecte Biblioteques amb DO de la DO Alella, organitzen el primer concurs fotogrāfic d'Instagram "VInstagram DO Alella 2018". Per participar-hi cal tenir 18 anys o més i publicar fins al 31 de marį una foto relacionada amb  el mķn del vi a Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol, geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques que formen part de la DO Alella en el títol de la imatge i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2018. Les fotografies presentades al concurs també s'han d'enviar per correu electrōnic a vinstagramdoalella2018@gmail.com indicant: títol de la fotografia, lloc en el quč estā presa, nom i cognom de l'autor/a, municipi de residčncia i telčfon i adreįa electrōnica de contacte. No hi ha límit de fotografies per presentar en el concurs.