Cultura i Festes
Dimecres, 25 d'abril - 6 h tarda
Dimecres, 25 d'abril - 2/4 de 8 tarda

Espais de PoesiaEl mes de maig serà un més poètic a Alella gràcies a la celebració de la 11a edició d’Espais de Poesia. El programa oficial és del 3 al 13 de maig, però hi haurà més activitats i punts de trobada a l’entorn de la poesia durant tot el mes. Com ja és habitual els Espais tindran molts i variats escenaris, tant públics com privats, i un ampli ventall de propostes per viure la poesia des de moltes perspectives i amb tots els sentits.

Can LleonartEl centre cultural ja té preparada la programació de primavera que comença el 9 d'abril i acaba el 21 de juny. Els dies 4 i 5 d'abril s'obren les inscripcions als cursos i tallers per a les persones que ja són usuàries o viuen a Alella i a partir del 6 d'abril les inscripcions s'obren a tothom. La nova programació ofereix activitats adaptades al ritme que marca l’arribada del bon temps. Joan Miquel Oliver i Marina Rossell protagonitzen el Cicle de Músiques del Món i les tertúlies de la temporada són de luxe: Yezid Arteta, un exconvicte rebel, el veterà corresponsal de La Vanguardia a Beirut, Tomàs Alcoverro, Empar Moliner, Ferran Mascarell i el ja habitual Joan Vives i els promotors de Som Mobilitat, mobilitat sostenible. 

Cartell un món paral·lelCan Manyé acull del 9 de març al 15 d’abril “Un món paral·lel” una exposició col·lectiva produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Comissariada per Joan Fontcuberta, l’exposició recull els projectes de nou artistes – Azahara Cerezo (Girona), Andrés Galeano (Mataró/Berlí), Albert Gusí (Castellbisbal), Roberto Feijoo (Barcelona), David Mayo (Sevilla), Alberto Salván (Madrid), Txema Salvans (Barcelona), Ruben Torras (Sant Vicenç de Montalt) i Bárbara Traver (Madrid) – mostrant un ampli ventall d’opcions que exploren qüestions de percepció del territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat.