Versió per imprimir
TERTÚLIES

LEOPOLD MOZART I LA MÚSICA SALZBURGUESA (300 anys del naixement)

Joan Vives

Dijous 23 de gener a les 20h a les golfes de Can Lleonart

A càrrec de Joan Vives, músic, divulgador musical i locutor-redactor de Catalunya Música.

L’any 1737 Leopold Mozart va arribar a Salzburg per estudiar-hi filosofia. El violí va canviar el seu destí en una ciutat de llarga i opulent tradició musical. El seu fill faria la resta.

Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada a partir del dia 13 de gener

UN MÚSIC AMB ÀNIMA DE LLIBRETER

Gerard Quintana

Dijous 20 de febrer a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec de Gerard Quintana, músic 

Tothom identifica a Gerard Quintana con la veu del llegendari grup gironí Sopa de Cabra. També com activista cultural compromès i més ara que és president de l’Acadèmia de música Catalana, però el que potser no tothom sap és que va viure des de ben petit al damunt d’una llibreria, la Llibreria Geli de Girona del seu oncle Pere que sempre anava suggerint-li lectures. La seva 1a novel•la “Entre el cel i la terra” recull i suma les seves dues passions: els llibres i la música. De tot això ens parlarà en aquesta conversa

Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada a partir del dia 6 de febrer.

ETS UNA MAMA DESOBEDIENT?

Esther Vivas

Dijous 19 de març a les 19h a les Golfes de Can Lleonart

A càrrec d'Esther Vivas, periodista i autora de diversos llibres

Una xerrada on es parla de temes invisibles com la infertilitat, l’embaràs, la pèrdua gestacional, el part, la violència obstètrica, el puerperi, la lactància, el negoci del biberó. Ho fa a través de l’assaig, la literatura i la seva experiència personal. Una mirada feminista i desobedient a la maternitat. Des que es va convertir en mare, ha escrit nombrosos articles sobre maternitat, part i lactància. És autora i coautora de diversos llibres sobre sistema agroalimentari i moviments socials, entre els quals cal destacar El negocio de la comida (2014), Planeta indignado (2012), En pie contra la deuda externa (2008) o Supermercados, no gracias (2007). Col·labora com a analista política en diversos mitjans de comunicació.

Entrada gratuïta. Cal recollir l’entrada a partir del dia 5 de març.

Pujar al principi de la pàgina