Versió per imprimir
SORTIDES

RUTA DE L’ONYAR: DE BRUNYOLA A VILOBÍ D’ONYAR

Onyar

Dimecres 22 de gener a les 8 h davant de la parada de bus d’Alella.

Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies www.giroguies.com

Un itinerari que permet caminar per la plana selvatana resseguint, en part, la riba dreta del riu Onyar i passant per pobles com Brunyola, on podrem veure el castell i l'església de Sant Fruitós, Sant Dalmai i Vilobí d'Onyar, que va créixer al voltant del castell i la seva capella i, convertida el segle XVI en l'actual església parroquial de Sant Esteve.

Nivell fàcil – Distància 9 km -  Desnivell de pujada 55 m i de baixada 160 m – 4 h. Cal portar esmorzar i dinar, motxilla, calçat esportiu i capelina.

Preu: 23 €

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

 

EL BARRI GÒTIC DE BARCELONA

GÒTIC BCN

Dimecres 5 de febrer a les 9.30 davant de la parada del bus d’Alella

Dimecres 19 de febrer a les 9.30 davant de la parada del bus d’Alella

A càrrec de Cristian Mir, Llicenciat en història

Un recorregut pel conegut barri Gòtic de Barcelona. Visitarem des de les restes de Barcino al passat medieval, el Call Jueu, la seu del poder polític a la Plaça del Rei i el poder religiós a la Catedral, descobrirem els secrets més amagats del cor antic de Barcelona.

Preu: 16€

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

SORTIDA AMB RAQUETES DE NEU

RAQUETES DE NEU

Dimecres 12 de febrer a les 7 h davant de la parada de bus d'Alella Pl. Germans Lleonard

Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies www.giroguies.com

Sortida d'iniciació amb raquetes de neu a Port del Comte, Rasos de Peguera o la Molina segons es vegi com està la neu. Amb les raquetes de neu es pot caminar per paisatges colgats de neu sense enfonsar-se en el mantell blanc i, tenim la millor alternativa per descobrir sense presses paisatges hivernals que d'una altra manera ens serien inaccessibles.

Nivell moderat

Preu: 23€. 

Lloguer de raquetes 12€ i lloguer de bastons 3€

Cal portar: esmorzar, dinar, botes de mitja canya impermeables, guants, gorra, equipament de muntanya pel fred amb vàries capes, bastons amb disc de neu i raquetes. 

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

 

EL CASTELL DE MONTGRÍ

MONTGRI

Dimecres 26 de Febrer a les 7.30 h davant de la parada de bus d’Alella.

Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies www.giroguies.com

Benvinguts al ‘mont gris’ que domina la plana empordanesa i es fa visible des de totes les perspectives. Un castell al seu cim per dissuadir al comte d’Empúries de les seves ànsies de poder, castell de vent, mirador privilegiat, les badies de Roses i Pals als seus peus, el riu Ter que neix als Pirineus passejant-se per la plana, coves on s’hi han trobat restes d’ocupació humana de fa 300.000 anys, un lloc màgic que ha esdevingut nexe de cultures al llarg dels temps.

Nivell mig alt – Distància 11 km - Desnivell de pujada 510 m i de baixada 505 m – 6 h.

Cal portar esmorzar i dinar, motxilla, calçat de muntanya i capelina.

Preu: 23€ 

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

LES TINES DEL LLOBREGAT I DE LA RIERA DE MURA

bAGES

Dimecres 11 de març a les 7.30 h davant de la parada de bus d’Alella.

Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies www.giroguies.com

Els avantpassats dels actuals viticultors van aixecar robustes construccions a peu de vinya per elaborar-hi el vi. Són les tines de pedra seca, hereves del moment de major esplendor del vi a Catalunya. Fes un viatge en el temps mentre recorres la vall del Llobregat des del Pont de Vilomara fins a Sant Benet de Bages.

Nivell mig suau – Distància 10,6 km -  Desnivell de pujada 290 m i de baixada 280 m – 5 h. 

Cal portar esmorzar i dinar, motxilla, calçat de muntanya i capelina.

Preu: 23€ 

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

VISITA GUIADA A LA PEDRERA

PEDRERA

Dimecres 18 de març a les 8.45h davant de la parada del bus d’Alella.

La Casa Milà (1906-1912) és un edifici construït per l’arquitecte Antoni Gaudí per encàrrec de Pere Milà i Roser Segimon. El nom de l’edifici, “Casa Milà”, es deu a aquest fet, va ser la nova residència de la família Milà. El matrimoni va ocupar-ne el pis principal i va llogar la resta d’habitatges. 

La Casa Milà és l'edifici civil més emblemàtic d’Antoni Gaudí, tant per les seves innovacions constructives i funcionals com per les solucions ornamentals i decoratives. Es tracta d’una obra d’art total.

Coneguda com “La Pedrera” pel seu aspecte exterior, semblant a una pedrera a cel obert, presenta formes extretes de la natura.

Preu: 16€ 

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ


Pujar al principi de la pàgina