Joves

www.alellajove.cat

Espai 12·16

Activitats adreçades a nois i noies de 12 a 16 anysEspai 16·30
Activitats adreçades a nois i noies de 16 a 30 anys
Dijous, 22 de febrer - 7 h tarda
Divendres, 2 de març - 2/4 de 5 tarda

Tria la ViaL'Ajuntament organitza la segona Setmana de l'Orientació Educativa, Tria la Via, amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall de itineraris  formatius que tenen a l'abast per tal de continuar el camí formatiu i professional. Es tracta d'un conjunt d'activitats —xerrades, tallers, conferències— programades del 19 al 23 de febrer adreçades a empoderar als joves i les joves perquè puguin decidir sobre el seu futur acadèmic i/o laboral amb el màxim d'eines i coneixements possibles. Són activitats obertes gratuites i obertes a tothom. Per assistir-hi cal emplenar aquest FORMULARI

El Ple de l'Ajuntament del 25 de gener de 2018 va aprovar el Pla Local d'Adolescència i Joventut 2018-2021 (amb els vots a favor d'ERC+SxA, Gd'A i Alternativa per Alella-CUP i l'abstenció de PDeCAT).

El Pla Local d’Adolescència i Joventut d’Alella 2018-2021 aborda tots els àmbits possibles d’intervenció en una política de joventut amb la voluntat d’esdevenir un pla d’actuació integral i global en la seva concepció de la condició juvenil, de manera que els i les joves puguin ser visualitzats i atesos com una realitat rica i diversa, amb múltiples centres d’interès i amb capacitat de ser actius i valuosos com a ciutadans de ple dret en tots els camps de la vida en comunitat.

Cap de setmana a la neuL’àrea d’Adolescència i Joventut torna a organitzar un cap de setmana a la neu adreçat a joves d’entre 16 i 35 anys. Enguany la data prevista és del 16 al 18 de febrer. La sortida té un preu de 180 euros i inclou dues nits d’allotjament en mitja pensió a l’alberg la Bruna, a Bellver de Cerdanya, dos dies de forfait a Alp 2000 a La Molina, assegurança de viatge i assegurança d’assistència a pistes, servei d’autocar amb inici i final de serveis a Alella amb trasllat a pistes. Les inscripcions es poden fer de l'1 de desembre al 31 de gener. 

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs. La sala d'estudis romandrà oberta del 2 de gener al 2 de febrer-