Joves

Tria la viaAmb el títol de "Tria la Via", la regidoria d'Adolescència i Joventut, en col·laboració amb la regidoria d'Educació, organitza unes jornades d'orientació acadèmica amb l'objectiu de facilitar al jovent i les seves famílies informació de tot el ventall de recursos formatius que tenen a l'abast. 

Pla Local JoveL’Ajuntament té sobre la taula l’elaboració de la planificació que ha de marcar les línies d’actuació dels propers quatre anys en tot allò que està relacionat amb adolescència i joventut, equitat i salut pública. La planificació es vehicularà a través de l’elaboració de tres plans locals, un de cadascuna de les matèries, que es preveuen aprovar aquest any 2017. El més avançat és el Pla Local d'Adolescència i Joventut que està a la seva fase final d'elaboració del pla d'acció. Per

Escoles FabraL’Espai Jove ja ha obert les inscripcions per a les activitats dels programes d’hivern que s’emmarquen dins de dues iniciatives diferenciades segons les edats a les que s’adrecen: l’Espai 12·16 i l’Espai 16·30. Més informació i inscripcions www.alellajove.cat.

Aula d'estudiL'Espai Jove torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer els treballs de fi de curs. La sala d'estudis romandrà oberta del 29 de maig al 30 de juny.