Gent gran

Divendres, 26 de maig (*fins al 28-5-2017)

Jornades Gent Gran

Jornades Gent GranL’any passat es van commemorar els 75 anys del Dinar d’Homenatge a la Vellesa i enguany se celebren els 10 anys de les Jornades de la Gent Gran. Aprofitant el desč aniversari, les jornades surten al carrer i amplien el número de propostes i els dies de celebraciķ. Passen de una a dues setmana i es faran del 15 al 28 de maig. 

Noces d'orAprofitant el Dinar d’Homenatge a la Gent Gran, que es farā el 28 de maig al Pavellķ Municipal d'Esports dins de les 10es Jornades de la Gent Gran, l’Ajuntament farā un reconeixement a les parelles que celebren les noces d’or. Els matrimonis d’Alella casats l’any 1967 que hi vulguin participar s’han d’inscriure al Casal de la Gent Gran Can Gaza abans del 2 de maig. 

Programa arranjament pisos gent granCinc llars alellenques amb persones majors de 65 anys s’han vist beneficiades enguany del programa d’arranjament d’habitatges per a gent gran, que promou la Diputaciķ de Barcelona i del qual participa l’Ajuntament d’Alella des de l’any 2009. El programa té com a finalitat fer reformes bāsiques i instalˇlar ajudes tčcniques en l’habitatge, tant de lloguer com de propietat, de les persones grans més vulnerables, per tal de garantir les condicions d’accessibilitats, seguretat, higiene i habitabilitat mínimes.