Treball i comerš

Dissabte, 26 de maig - 9 h vespre

La XetaL’1 de juny Ús la data fixada per a la presentaciˇ en societat de la XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella,  un projecte d’innovaciˇ social que tÚ com a missiˇ posar el talent al servei de la comunitat. La iniciativa pretÚn aprofitar i posar en valor el talent, el coneixement i l’experiŔncia dels ve´ns i ve´nes d’Alella que tenen perfils i traject˛ries rellevants en diferents Ómbits professionals i posar-lo al servei del poble, en especial al servei del jovent d’Alella. 

Enlaria't 2018Les jornades d’emprenedoria van nÚixer a Alella l’any 2013 amb el nom d’Alella EmprŔn amb la voluntat d’estendre el programa a la resta de municipis del Baix Maresme. Dos anys desprÚs, l’any 2015, es van afegir a la iniciativa els El Masnou i TeiÓ i les jornades van passar a anomenar-se Enlaira’t. En aquesta sisena ediciˇ, que se celebra del 6 al 8 de juny, les jornades amplien el seu territori amb la incorporaciˇ del municipi de Montgat . El factor humÓ serÓ l’eix principal de les jornades. Les sessions sˇn gratu´tes i per participar caldrÓ fer la inscripciˇ a partir del 22 de maig al web www.enlairat.cat 


Alella desfilaAlella tornarÓ a desfilar el 26 de maig. La Plaša de l’Ajuntament es transformarÓ en una gran passarelĚla de moda, popular i divertida, des de la qual es podran veure les novetats de la temporada primavera-estiu dels comeršos de moda i complements del municipi. Enguany, com a prova pilot, la passarelĚla de moda canvia de dia i d'horari i es farÓ dissabte a la nit, per tal de donar mÚs rellevÓncia i vistositat a la desfilada, afavorir la participaciˇ, fugint de les hores de mÓxima exposiciˇ al sol de l'horari anterior de diumenge al migdia. 

L'oficina m˛bil d'atenciˇ al consumidor de la Diputaciˇ de Barcelona torna a Alella el divendres 1 de juny de 12 a 13h, per atendre les consultes sobre consum.