Treball i comerš

1r Vi.netLa XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella, inicia aquest dimarts, 24 de juliol el programa del VI.NET, amb l’objectiu compartir inquietuds i projectes i conŔixer  l’experiŔncia professional d’algunes de les persones de reconegut prestigi que formen part del nucli central d’aquest projecte d’innovaciˇ social que pretÚn posar en valor i al servei de la comunitat el coneixement i la traject˛ria professional dels ve´ns i ve´nes d’Alella que destaquen en diferents Ómbits. 

2D4L'Ajuntament anima els comeršos a prendre part activa de la 44a Festa de la Verema, que se celebra del 5 al 16 de setembre, guarnint els establiments amb motius vitivinÝcoles i participant en el Concurs d'Aparadors que organitza l’Ajuntament. Els comeršos concursants hauran de posar imaginaciˇ i creativitat per portar l’espŔrit de la Verema al seu aparador. Les inscripcions per participar en el concurs es poden fer del 9 al 27 de juliol emplenant aquest FORMULARI 

La XetaLa XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella, va comenšar a caminar l'1 de juny amb l'acte de presentaciˇ p˙blica que es va fer als Jardins de Cal MarquŔs davant de mÚs d'un centenar de persones. El projecte d’innovaciˇ social, Ús una de les iniciatives mÚs ambicioses promogudes per l’Ajuntament els darrers anys. Neix amb la voluntat de posar en valor el talent de persones que viuen o estan vinculades al municipi que destaquen en diferents Ómbits com la investigaciˇ, la medicina, el periodisme i la comunicaciˇ, la cultura, entre d’altres.