Ajuntament

Cotxe policia

L’any passat es va invertir la tendčncia a l’alįa que es venia registrant des de l’any 2012 respecte als robatoris als domicilis. Per primera vegada en quatre anys, es va produir un descens del número de robatoris denunciats. Segons dades dels Mossos d’Esquadra, l’any passat es van comptabilitzar a Alella un total de 70 robatoris, 9 menys  que l’any anterior, el que suposa una baixada de l’11,4%. La reducciķ és molt més important pel que fa a les temptatives denunciades que no es van arribar a consumar: es van reduir a la meitat, passant de 18 a 9 denúncies. 

OAC

Des del mes de gener es pot consultar al web municipal la Carta de Serveis de l’Oficina d’Atenciķ a la Ciutadania (OAC). És la primera que elabora l’Ajuntament i servirā com a punt de partida per dotar d’instruments semblants tots els serveis que presta la instituciķ. De moment, ja s'ha comenįat a treballar en l'elaboraciķ de les Cartes de Servei de les ārees d'Esport i de Serveis a les Persones.

Ple 25 de generEl Ple de l’Ajuntament va donar llum verda al Pla Local d’Equitat  de Gčnere 2018-2021 i al Pla Local d’Adolescčncia i Joventut 2018-2021 a la sessiķ celebrada aquest dijous 25 de gener. Es tracta de dos documents que s’han estat elaborant durant més d’un any de treball i que sķn de molta importāncia per al municipi perquč marquen els eixos principals que han de guiar les polítiques d’equitat i d’adolescčncia i joventut de l’Ajuntament durant els propers quatre anys.