Ajuntament

AjuntamentEl Ple de l’Ajuntament celebrat el 28 de juny va aprovar per unanimitat una mociķ per la defensa dels drets del poble palestí i la demanda d’embargament d’armes a Israel. La mociķ va ser presentada conjuntament pels grups municipals d’ERC+SxA, Gd’A, Alternativa per Alella-CUP i Alella Primer-CP a proposta  de la Comissiķ de Cooperaciķ Internacional de l’Ajuntament. var per unanimitat una altra mociķ presentada amb carācter d’urgčncia contra les resolucions judicials de l’Audičncia Provincial de Navarra sobre el cas de “la manada” i de rebuig a les agressions masclistes i a l’assetjament sexual. 

Marc AlmendroMarc Almendro Campillo va prendre possessiķ del seu cārrec com a regidor del grup municipal ERC+SxA en el Ple municipal celebrat el passat 26 d'abril, ocupant la plaįa que va deixar vacant Isabel Nonell, després de renunciar al seu cārrec per jubilaciķ el 15 de maį. Almendro torna a l'Ajuntament després d'un parčntesi de tres anys com a 1r tinen d'alcalde i regidor d'Administraciķ, Hisenda, Transparčncia, Esports i Participaciķ Ciutadana. Laura Ribalaiga afegeix Salut Pública a l'ārea de Serveis a les Persones i Anna Alfaro ocupa la regidoria de Comunicaciķ, a més d'Adolescčncia i Joventut i Equitat.

Ajuntament

L’Ajuntament té previst donar el nom de l’1 d’Octubre a un espai públic del municipi. Així es va acordar per unanimitat a la darrera sessiķ del Ple municipal celebrada el 22 de marį. La mociķ presentada per PDeCAT va comptar amb el vot favorable de tots els grups municipals presents al plenari: ERC+SxA, Gent d’Alella, Alternativa per Alella-CUP i Alella Primer-CP.  Al Ple també es va aprovar inicialment la modificaciķ puntual del POUM per reconvertir en zona d'equipaments una superfície de 1.075 m2 que ara estan qualificats com a espais lliures situats a la zona de La Vera, entre el Complex Esportiu Municipal i la pista del Pavellķ Municipal d'Esports.