Serveis socials

Jornades Gent Gran

Del 20 de novembre al 4 de desembre es poden presentar les solˇlicituds per a les subvencions de l’IBI per a persones majors de 65 anys i famílies nombroses i monoparentals que viuen en rčgim de lloguer. Es poden beneficiar les persones majors de 65 anys que tinguin una renda inferior a 2,5 vegades l’IPREM o 4 vegades l’IPREM, si es tracta de dues persones, així com les persones majors de 65 anys que conviuen amb una o més persones cadascuna d’elles amb una discapacitat igual o superior al 33%. Més informaciķ a www.alella.cat/tramits 

El gran recapteLa Fundaciķ Banc dels Aliments, de la qual forma part Cāritas Alella com a entitat receptora dels aliments que es recullin al municipi, ja ha comenįat a preparar el Gran Recapte 2017. Es farā els dies 1 i 2 de desembre, tot i que a Alella també s’aprofitarā el matí de diumenge dia 3 per recollir aliments.

Targeta monederL’Ajuntament ja disposa de la Targeta Moneder d’Impacte SocialÉs una targeta de prepagament amb un valor monetari definit per serveis socials que pretén evitar l’estigmatitzaciķ i potenciar la normalitzaciķ de les persones beneficiāries d’aquests tipus d’ajuts. De moment es distribuiran 16 targetes amb un import global de 5.410 euros.