EL PLE MUNICIPAL

EL PLE MUNICIPAL: 

El Ple estā integrat per tots els regidors. Celebra sessions ordināries i extraordināries, que sķn públiques. Entre altres funcions li correspon l’aprovaciķ de totes aquelles matčries que requereixen una majoria especial, l’aprovaciķ de reglaments i d’ordenances fiscals, determinar les formes de gestiķ dels serveis públics, l’aprovaciķ del pressupost, l’aprovaciķ de la plantilla i les relacions de llocs de treball, l’aprovaciķ de projectes i la contractaciķ d’obres i serveis quan superen el 10% dels recursos ordinaris del pressupost, etc.

El Consistori d’Alella estā format per 13 regidors i regidores. La seva composiciķ, després de les eleccions locals del 24 de maig de 2015, és la següent: 7 regidors i regidores d’ERC+SxA, 2 de Gd'A, 1 de CiU, 1 d'alternativa per Alella-CUP, 1 del PP (sense representant del grup municipal des de la renúncia de la regidora Annerose Bloss l'1 de novembre de 2017) i 1 d'Alella Primer-CP.


Les sessions ordināries del Ple municipal es celebren amb periodicitat mensual, l'últim dijous de cada mes a les 19.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Les sessions sķn obertes a tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin assistir-hi.

Podeu escoltar les sessions en directe des d'aquest enllaį

Composiciķ del Ple:

Tots els regidors/es del consistori.


Documents del Ple: