Portada|Ajuntament|Comissions informatives
Publicat el 14 de juliol de 202314.07.2023
Versió per imprimir
Comissions informatives

Les comissions informatives són òrgans complementaris de l'Ajuntament que tenen per funció l'estudi, l'informe o la consulta dels assumptes que hagin de ser sotmesos a coneixement del Ple Municipal.

Les comissions informatives poden ser ordinàries o especials i tots els grups municipals tenen dret a incloure en les comissions, com a mínim, un dels seus membres. 

Les sessions ordinàries de la Comissió Informatives se celebren amb periodicitat mensual, el penúltim dijous de mes a les 19.30h (una setmana abans de cada sessió plenària), a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Comissió informativa:

El Ple extraordinari del 28 de juny de 2023 va cordar crear una única Comissió Informativa estable i de caràcter general, integrada per la totalitat dels membres del Consistori. L'alcalde, conformement al que disposa l'article 125 del ROF, és el president nat de cada comissió, podent-ne delegar la presidència a qualsevol regidor.
En el supòsit que a les sessions de la Comissió Informativa se sotmetin assumptes a votació, el vot emès es ponderarà en funció del nombre de regidors que
cada grup polític tingui al Ple municipal. La Comissió Informativa celebrarà sessions ordinàries un cop al mes, el penúltim dijous, a les 19 hores 30 minuts. 

Acord del Ple municipal del 28 de juny de 2023

Composició de la Comissió Informativa:

Tots els regidors/es del consistori.

Comissió informativa del POUM

El Ple extraordinari del 28 de juny de 2023 va cordar crear una única Comissió Informativa estable i de caràcter general, integrada per la totalitat dels membres del Consistori, conformement al que disposa l'article 59 Reglament Orgànic Municipal (ROM) i la proposta de l'Alcaldia, crear la Comissió Informativa del POUM, que té com a funció conèixer i fer seguiment de la implementació del POUM així com de qualsevol proposta de modificació del mateix.

La referida Comissió estarà presidida por l'alcalde i en formaran part la totalitat dels regidors i les regidores que integren el Ple municipal.

La Comissió Informativa del POUM celebrarà sessions ordinàries el mes de gener i el mes de juny de cada any, i tindran lloc el dijous abans de la Comissió Informativa ordinària d'aquell mes, a les 19:30 hores.

Acord de creació i funcionament Comissió informativa POUM

Composició de la Comissió informativa del POUM:

Tots els regidors/es del consistori 

Pujar al principi de la pàgina