Equipaments i serveis
Esta página en castellano This page in english Aquesta pàgina en catalàOficina de Turisme
On trobar-nos
 • Riera Fosca, 2
 • tel: 
  93 555 46 50
 • Horari:

  Dimarts, dimecres, dijous i diumenge de 10 a 14.30h. Divendres i dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h. Dilluns tancat
  Dies de tancament: 1 de gener, 6 de gener, 1 de maig, 15 d'agost, 24, 25 i 26 i 31 de desembre

 • Oficina de Turisme

 • L'Oficina de Turisme d'Alella és un espai destinat a facilitar informació sobre l'oferta turística del territori i a promocionar els vins i el patrimoni cultural de la DO Alella. Es va inaugurar el 10 de juliol de 2010 i està situada a la planta baixa de l'edifici annex a Can Lleonart, a la Riera Fosca número 2. Les dependències que anteriorment ocupava la Policia Local, van ser habilitades d'acord amb els nous usos. L'oficina està equipada amb expositors, amb fulletons i díptics d'interès per al visitant, i una mostra de vins de la DO Alella. A més està equipada amb rentaplats i nevera per realitzar tasts de vins. L'oficina forma part de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya i ofereix informació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

  L'Oficina de Turisme també fa les funcions de Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral, fruit d'un conveni signat per l'Ajuntament i el Consorci que gestiona aquest espai natural. Es tracta del segon Punt d'Informació que s'obre al parc i el primer que entra en funcionament en un espai urbà.

  Espai Enoteca: 

  EnotecaL'Oficina de Turisme disposa d'un espai de promoció del vi i de la cultura vitivínicola: l'espai Enoteca. A més de facilitar informació general del municipi i del territori de DO Alella, dels cellers que la conformen i dels serveis i activitats turístiques s’hi organitzen, l’Oficina de Turisme també ofereix a partir d’ara la possibilitat de tastar i conèixer les particularitats d’alguns del vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen. Des de l'Enoteca s'organitza cada més l'Enotast, un tast amb harmonies per a adults, i el Mostast, un taller d'enologia per a infants.

  Visites patrimonials i visites guiades al Parc de la Serralada Litoral.

  L'Oficina de Turisme també hi organitza mensualment diverses activitats per donar a conèixer el patrimoni cultural i natural del municipi.


  Horari de l'Oficina de Turisme,  de l'Espai Enoteca i  del Punt d'Informació del Parc de la Serralada Litoral  Horari
  Dimarts, dimecres, dijous, diumenge de 10 a 14:30h i divendres, dissabte, de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30h
  Dilluns tancat.
  Dies de tancament: 1 de gener, 6 de gener,1 de maig, 24, 25, 26 i 31 de desembre.
  Consulteu totes les activitats que s'organitzen des de l'Oficina de Turisme a través d'aquest enllaç