Gent gran

Noces d'orAprofitant el Dinar d’Homenatge a la Gent Gran, que es farā el 28 de maig al Pavellķ Municipal d'Esports dins de les 10es Jornades de la Gent Gran, l’Ajuntament farā un reconeixement a les parelles que celebren les noces d’or. Els matrimonis d’Alella casats l’any 1967 que hi vulguin participar s’han d’inscriure al Casal de la Gent Gran Can Gaza abans del 2 de maig. 

Relats des d'AlellaEl recull de “Relats des d’Alella” arriba a la seva vuitena ediciķ. La iniciativa té l’objectiu de promoure i fomentar els hābits literaris i recuperar la memōria histōrica del poble, a través de les vivčncies de la gent gran d’Alella. Poden participar les persones majors de 60 anys i els escrits s’han de presentar a la Biblioteca Ferrer i Guārdia fins al 10 de maig.


Signatura conveni gent granL'Ajuntament, l'Associaciķ de la Gent Gran d'Alella i la Fundaciķ Bancāria "La Caixa", han signat aquest dimecres, 25 de gener, un conveni de colˇlaboraciķ a través del qual es pretén millorar el benestar i fomentar la participaciķ activa d'aquest colˇlectiu. L'acord, que dķna continuītat a la tasca de colˇlaboraciķ iniciada l'any 1998, inclou la realitzaciķ d'activitats relacionades amb la participaciķ i el voluntariat i la promociķ de la salut i el benestar, les tecnologies de la informaciķ i comunicaciķ i una nova línia de desenvolupament vital amb el programa Viure bé, sentir-se millor. 

Programa arranjament pisos gent granCinc llars alellenques amb persones majors de 65 anys s’han vist beneficiades enguany del programa d’arranjament d’habitatges per a gent gran, que promou la Diputaciķ de Barcelona i del qual participa l’Ajuntament d’Alella des de l’any 2009. El programa té com a finalitat fer reformes bāsiques i instalˇlar ajudes tčcniques en l’habitatge, tant de lloguer com de propietat, de les persones grans més vulnerables, per tal de garantir les condicions d’accessibilitats, seguretat, higiene i habitabilitat mínimes.