Els formularis
Publicat el 27 de febrer de 202027.02.2020
Formulari de preinscripció a l'Acampada
Inscripcions fins a l'11 de març de 2020
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

L'ACAMPADA

Acampada

Dies: 6, 7 i 8 d'abril. 

Preu: 110€ 

Inclou: Pensió completa; autocar; monitoratge, activitat de caiac. 

Els dies 6, 7 i 8 d'abril, l'espai jove marxa d'acampada als terrenys ELS PRATS de Vilanova de Sau. Disposarem de tendes, lliteres, cuina, dutxes i lavabo.

Podrem viure l'experiència de l'acampada amb totes les comoditats d'una casa de colònies.

Els dinamitzadors de l'Espai Jove, faran activitats de lleure. Els monitors de la casa de colònies ens acompanyaran a l'excursió amb caiac pel pantà de Sau. Els i les  adolescents podran gaudir de l'entorn i el temps lliure per viure l'experiència.

Cliqueu per veure l'ajuda *En quines activitats vols participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la informació?
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT
  • Aquest és el formulari de preinscripció a l'acampada de l'Espai Jove d'Alella.
  • Per acabar de formalitzar la inscripció cal fer efectiu el pagament, a través de transferència bancaria al número de compte que us farem arribar a través del correu electrònic que heu anotat anteriorment.


Horari de l'Espai Jove

  • Matins: Dimarts i dijous de 10h a 14h
  • Tardes: De dilluns a divendres de 16h a 20h 
*Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI 12·16  als diferents mitjans i xarxes socials municipals
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.alellajove@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina