Els formularis
Publicat el 22 de gener de 201922.01.2019
Formulari d'inscripció "Els canvis a l'adolescència"
Totes les activitats són gratuïtes i obertes a totes les persones interessades a assistir-hi
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
Els canvis a l'adolescència
Dilluns 11 de març de 2019 a les 18.30h a la biblioteca de l'institut Alella

L'objectiu de la xerrada és donar elements que ajudin a famílies d'adolescents a comprendre'ls i acompanyar-los en aquesta etapa. Es tractaran continguts com els canvis físics i emocionals, com ajudar-los a afrontar l'angoixa que produeixen els canvis i estratègies per parlar de sexualitat. 

A càrrec d'Helena Galé, Psicòloga i Sexòloga 

Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la informació?
  AUTORIZACIÓ UTILITZACIÓ D'IMATGES 

Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI JOVE d'Alella als diferents mitjans i xarxes socials municipals

SIGNATURA

 

 

Alella,             de             de

Vols rebre per correu electrònic informacions municipals que difongui l'Ajuntament d'Alella
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.alellajove@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. activitat així com també per a la tramesa d'informació d'altres activitats organitzades per l'Ajuntament d'Alella. L'exercici dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant instància presentada en el Registre (Pl. de l'Ajuntament, 1 08328 Alella)

Pujar al principi de la pàgina