Els formularis
Publicat el 19 de desembre de 201819.12.2018
Formulari d'inscripció a la programació d'hivern  2019 de l'ESPAI 16·30
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
*

tallers

ioga

L'estil Hatha Vinayassa és dinàmic i fluid, alhora que es treballa l'alineament i la correcció postural. Desbloquejaràs i enfortiràs el teu cos, corregiràs la postura, aprendràs a respirar i a calmar la ment. Cal venir amb roba còmoda. Professor: Diego Diaz. 

Dies i horari:
Grup de dimarts: De 20 a 21.30h (del 15 de gener al 2 d'abril)
Grup de dijous: De 20 a 21.30h (del 17 de gener al 4 d'abril)

Preu: 1 dia/setmana (dimarts o dijous): 40€ (12 sessions) 
Preu: 2 dies/setmana: 70€ (24 sessions) 

Lloc: Espai Jove


GRUP D'ENTRENAMENT D'ESCALADA 

Vols fer escalada? Apunta't al grup jove d'escalada! Entrenaments, sortides, open d'escalada, aprenentatge de tècniques de progressió i molt més! Dinamitzat per l'Arnau Secall

Dia i hora: Dimarts de 20 a 21.30h 

Preu: 30€ (12 sessions)

Lloc: Rocòdrom del Pavelló d'Esports Municipal 

Si vols fer ús del rocòdrom per lliure i tents entre 16 i 30 anys, vine a l'Espai Jove i informa't!


WORKSHOPS DE IOGA

Profunditza en la pràctica del ioga. Gaudeix d'una classe de ioga per aprendre i aprofundir sobre les postures del ioga.treballarà la meditació. Sessió oberta a tothom.  

Dies i horari: 
Febrer: dimarts 12 i dijous 14, de 19:40 a 21:45h.
Març: dimarts 12 i dijous 14, de 19:40 a 21:45h.

Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

Lloc: Espai Jove 


ESPAI DONA

Grup exclusiu per a noies i dones on es treballaran temes com l'apoderament, l'autodefensa, la relació amb els nostres cossos, la sexualitat i totes aquelles temàtiques que esdevinguin de la necessitat del grup. Les sessions les facilitarà una professional de la cooperativa Fil a l'Agulla

Dia i hora: Dimarts de 18:30 a 20:00h. (del 15 de gener al 2 d'abril)

Preu: 25€ (12 sessions)

Lloc: Espai Jove 


TEATRE DE LES OPRIMIDES

I tu, què canviaries?  Vols iniciar-te en l’expressió i l’autoconeixement? A través de la transformació i el teatre de les oprimides explorarem els conflictes socials amb amb perspectiva de gènere i interseccionalitat. Facilita el taller Cúrcuma SCCL.

Dia i hora: Dilluns de 19 a 20:30h (del 14 de gener al 25 de març)

Preu: 30€ (11 sessions)

càpsules

poliamor i mites de l'amor romàntic

Taller - debat al voltant del poliamor i mites de l’amor romàntic des del pensament crític posant al centre els diferents models sexo afectius, sense pontificar cap opció com a millor que l’altra. Estimar amb consciència, ètica, transparència i respecte. Facilita la sessió la Sandra Bravo de Hablemos de poliamor.
Activitat compartida amb la regidoria d’Equitat

Dissabte 9 de març

Horari: de 10h a 14h.

Lloc: Espai Jove.

Gratuït


viure't cíclica

Viure’t cíclica és un  taller que proposta de cultivar de manera col•lectiva les arrels pròpies. Una proposta d’acompanyament on poder explorar el cos i la menstruació sense limitacions, connectar amb el plaer, cultivar l’energia sexual i creativa, i compartir un espai d’experimentació i sororitat. Reivindicar la necessitat de parar-nos. En sec. De plantar-nos. D’arrelar-nos a la terra i rebentar l’asfalt. Facilita la Clàudia d’Espiral Ovàrica.

Dimecres 6 de febrer

Horari: de 18h a 21h.

Lloc: Espai Jove

Gratuït


FACILITACIÓ DE GRUPS

Taller introductori a la facilitació de grups i gestió organitzacional. Exercicis pràctics, teòrics i vivencials del treball personal, relacional i grupal, així com així com en moments de pràctica per a desenvolupar les habilitats necessàries per facilitar des de la perspectiva del Treball de Processos. Facilita la cooperativa Fil a l’Agulla.

Dissabte 16 de març

Horari: de 10h a 14h.

Lloc: Espai Jove

Preu: 15€


SORTIDA A LA ROCA

Sortida a fer escalada a la Roca oferint l’acompanyament d’un tècnic especialitzat, per iniciar-se en roca o millorar la tècnica. Cal portar la roba i el calçat adequat.

Dissabte 6 d’abril

Horari: de 9h a 14h.

Lloc: Sortida des de l’Espai Jove

Gratuït per les persones que estan al Grup d’entrenament d’escalada.

Preu: 5€ a la resta.

Cliqueu per veure l'ajuda *En quines activitats vols participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la programació de l'Espai Jove?
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT

  FORMA DE PAGAMENT

  •   Aquest és el formulari preinscripció a la programació de Primavera de l'Espai 16·30 de l'Espai Jove d'Alella.
  •   Per acabar de formalitzar la inscripció cal que fer efetiu el pagament. Ho podreu fer a partir del 17 setembre a l'Espai Jove. 
  •   Recorda que només s'admeten pagaments amb targeta de crèdit a l'Espai Jove d'Alella (Antigues Escoles Fabra. Avinguda de Ferran  Fabra, 1 1a plant


  • Horari de l'Espai Jove

    Matins: Dimarts i dijous de 10h a 14h

    Tardes: De dilluns a divendres de 16h a 20h 


  AUTORIZACIÓ UTILITZACIÓ D'IMATGES 

Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI 16·30  als diferents mitjans i xarxes socials municipals

SIGNATURA

 

 

Alella,             de             de

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina