Espai 12ˇ16. Activitats i recursos disponibles per als adolescents

Espai 12ˇ16

Activitats adreįades a nois i noies de 12 a 16 anys

Recursos de l'equipament Espai 12ˇ16

 • Espai educatiu de deures:
  L'Espai 12ˇ16 posa a disposiciķ de l'alumnat de 1r a 4t d'ESO un espai d'acompanyament educatius: una aula d'estudi dinamitzada i assistida per una pedagoga. L'espai de deure és obert dos dies a la setmana, dimarts i dijous, de 16 a 18h. L'espai estā pensat perquč els joves puguin estudiar, fer els deures i els treballs escolars, aprendre tčcniques d'estudi, i per ajudar els pre-adolescents que fan la transiciķ de primāria a secundāria. Aquest servei és gratuīta perō les places sķn limitades.
 • Espai de trobada:
  L'Espai 12ˇ16 també ofereix un espai de trobada en el qual els nois noies, de 12 a 16 anys, es poden trobar per estudiar, fer treballs, navegar per Internet amb el servei gratuīt de WIFI, fer ús dels ordinadors disponibles o passar una estona d'esbarjo, jugant al futbolí i/o compartint jocs de taula. Aquest espai és obert de 16 a 19h.
 • Servei d'orientaciķ i acompanyament en la tria d'itineraris formatius i acadčmics:
  L'Espai 12-16 ofereix un servei d'orientaciķ i acompanyament en la tria d'itineraris formatius i acadčmics. Dimarts i dimecres, de 17 a 19h. Hores concertades. Gratuīt.  Hores concertades ( 93 540 72 45 ). POTS DEMANAR CITA EMPLENANT AQUEST FORMULARI
 • Ús de material:
  Llibres, jocs, material artístic, māquina de xapes, marroquineria, consoles, videojocs...Un munt de possibilitats al teu abast per gaudir d'una bona estona. Aquests serveis sķn per a tu i la teva colla totes les tardes de dilluns a divendres de 16 a 19h. 
 • Ús de sales: 
  L'espai disposa de diferents sales de les quals en pots fer ús per ballar, cantar o fer les teves histōries creatives! Fes la teva reserva! Disposes d'equip de so, altaveus portātils, projector i pantalla gegant. 
Informaciķ publicada el 24 de setembre de 2015