Notícies
Publicat el 15 de juny de 201815.06.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Centre de Formació d'Adults-Espai Actiu s'estrena el proper curs com a centre col·laborador de l'Institut Obert de Catalunya (IOC)
Les preinscripcions per al proper curs 2018-2019 es fan del 18 al 28 de juny.

Cartell espai actiuEl Centre de Formació d’Adults - Espai Actiu amplia la seva oferta educativa i donarà suport a l’Institut Obert de Catalunya (IOC) en el programa de Graduat d’Educació Secundària (GES), atenent consultes relacionades amb aquests estudis a través d’un professor i posant a l’abast de l’alumnat ordinadors per accedir lliurement al Campus Virtual de l’IOC. Aquest nou recurs és gratuït i estarà disponible 8 hores a la setmana en horari de matí i tarda. L’IOC és el centre públic de Catalunya que permet estudiar no presencialment i en línia qualsevol dels programes que es poden cursar a un institut. 

El centre incorpora també com a novetat els cursos trimestrals i manté els cursos de preparació per a l’obtenció dels certificats de català, els cursos oficials d’anglès del nivell inicial o bàsic i els de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau superior i la d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Les preinscripcions es fan del 18 al 28 de juny i el termini per confirmar la matrícula és del 3 al 7 de setembre. El 27 de setembre a les 19h es farà la reunió d'inici de curs.

Espai Actiu

Espai Actiu

Fitxer: triptic_espai_Actiu_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 893,97 kB

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina