Notícies
Publicat el 24 de maig de 201824.05.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La XETA es presenta en societat l'1 de juny als Jardins de Cal Marquès
La presentació pública de la Xarxa d'Emprenedoria i Talent d'Alella es farà a partir de les 19 i es obert a tothom

La XetaL’1 de juny és la data fixada per a la presentació en societat de la XETA, la Xarxa d’Emprenedoria i Talent d’Alella,  un projecte d’innovació social que té com a missió posar el talent al servei de la comunitat. La iniciativa pretén aprofitar i posar en valor el talent, el coneixement i l’experiència dels veïns i veïnes d’Alella que tenen perfils i trajectòries rellevants en diferents àmbits professionals i posar-lo al servei del poble, en especial al servei del jovent d’Alella. 

A la XETA participen persones amb trajectòries molt variades vinculades al món de l’empresa, la investigació científica, el disseny, el periodisme, l’esport o la cultura, entre d’altres. 

La presentació oficial es farà el divendres 1 de juny a les 19h als Jardins del Cal Marquès en un acte obert a tota la ciutadania, en el qual participaran algunes de les persones que formen part de la XETA i haurà actuacions musicals i degustació de vins DO Alella. 

Oradors   Cristina Segura, Ester Lecha i Helena Satué

L'Ajuntament convida la ciutadania a asistir a l'acte de presentació de la XETA, la Xarxa d'Emprenedoria i Talents d'Alella que tindrà lloc el proper 1 de juny a les 19h als Jardins de Cal Marquès.

L'acte comptarà amb la intervenció de l'actor Abel Folk i la presentadora de l'InfoK Laia Servera, com a membres de la XETA, a més de l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco i Josep Miquel Piqué, president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya. 

Les intervencions aniran intercalades amb les actuacions musicals de Cristina Segura, mezzosoprano, Esther Lecha, pianista, i Helena Satué, violí.  

Esteu tots i totes convidats i convidades a assistir-hi!

Pujar al principi de la pàgina