Notícies
Inscripcions al dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Baix Maresme

PFIDel 15 al 25 de maig es poden presentar les sol·licituds per al curs 2018-2019 als dos perfils professionals del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball del Baix Maresme que promouen des de fa quatre anys els ajuntaments d'Alella, Montgat i Tiana per afavorir la inserció professional dels joves de 16 a 21 anys que no han aconseguit el títol de graduat de secundària obligatòria (ESO) i volen formar-se en una professió.

El curs 2018-2019 serà el vuitè curs que els ajuntaments amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya aposten per aquesta formació adreçada a joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys i com a màxim 21 durant l'any d'inici del programa, que hagin abandonat l'educació secundària obligatòria sense obtenir-ne el títol. S'oferten dues modalitats formatives, per un total de 30 alumnes.

El  PFI- PTT BAIX MARESME, consta de dues modalitats.

Especialitat: Auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restaurant

Especialitat: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic

El curs té una durada de 1.000 hores en les quals s'inclouen:

  • Mòduls de formació general
  • Mòduls de formació específica: Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i auxiliar d'hoteleria, cuina i serveis de restauració
  • Pràctiques en centres de treball

La seu del PFI-PTT Baix Maresme és l'Espai Jove de l'Ajuntament de Montgat, tot i que les especialitats es fan a Montgat, Badalona (seu del Gremi d'Hostaleria i Turisme Barcelonès Nord i Maresme Sud) i Alella. A Alella s'imparteixen les classes pràctiques d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, a les aules de les antigues Escoles Fabra (Avinguda Ferran Fabra, 1).

Els joves (d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el GESO) interessats en inscriure's a alguna d'aquestes modalitats poden fer-ho a:

PFI-PTT Baix Maresme

Centre Cívic Les Mallorquines 

C/ Pare Claret s/n Montgat

 Cal demanar cita prèvia al tel. 93 469 07 37

Horari: de dimarts a divendres, de 9 a 14h (visites concertades)

Més informació en el fulletó informatiu 

Tríptic difusió PFI-PTT

Tríptic difusió PFI-PTT

Fitxer: Triptic_difusio_PTT18_19_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 327,54 kB

Informació publicada el 15 de maig de 2018