X
Emergència sequera
Notícies
Publicat el 6 d'abril de 201806.04.2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ajornada fins al 22 d'abril la Caminada dels Tres Pobles

Arribada caminada 2017

Degut a problemes amb els recursos organitzatius i logístics derivats de la convocatòria d'una manifestació a la ciutat de Barcelona el 15 d'abril al matí, coincidint amb la data de l'edició d'enguany de la Caminada dels Tres Pobles, l'activitat queda cancel·lada en aquesta data i es durà a terme el següent diumenge, 22 d'abril.

Donada aquesta incidència, la gestió de les inscripcions per a la nova data es farà de la següent manera:

• Si esteu inscrits/es i SI us va be la nova data: NO cal fer res.

• Si esteu inscrits/es i NO us va be la nova data: Envieu un correu electrònic al municipi on us heu inscrit per realitzar la corresponent baixa (alella.esports@alella.catesports@elmasnou.catinfoesports@teia.cat)

En trobareu més informació a www.lacaminadadels3pobles.cat

El 19 de març es van obrir les inscripcions per poder participar en un esdeveniment esportiu, saludable i de convivència molt esperat tant pels habitants dels tres pobles veïns -Alella, El Masnou i Teià- com pels afeccionats a les caminades d'altres pobles i ciutats del Maresme i del Barcelonès. Enguany, la caminada s'avança una mica i es farà el diumenge 15 d'abril. Ja fa tretze anys que els tres ajuntaments conviden la ciutadania a compartir un diumenge al matí, fent salut i reforçant vincles mentre gaudeixen del territori compartit. Seran 11 km de recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral. 

Els caminants sortiran a les 9h dels punts habituals: des del Bosquet d'Alella, des de la plaça Ramon i Cajal del Masnou i des del Poliesportiu El Cim de Teià. 

La Caminada finalitza al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora on els participants podran recuperar forces amb un esmorzar popular. 

El termini previst d'inscripcions és del 19 de març al  20 d'abril o fins a exhaurir les 1.500 places.

Més informació i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.cat

Aquí teniu el recorregut

Itinerari Caminada dels Tres Pobles

Arribada caminada 2017

Foto de família de la XII Caminada dels Tres Pobles (maig de 2017)

Pujar al principi de la pàgina